Compania turceasca Durmaray, parte a grupului Durmazlar, a prezentat modelul de tramvai “Panorama”, vandut in prezent Primariei Istanbul si care in curand ar putea ajunge pe strazile Capitalei, daca firma va reusi sa castige licitatia estimata la cel mult 845 mil. lei (177 mil. euro) de Primaria Bucuresti.

Primaria Bucuresti vrea sa achizitioneze 100 de tramvaie noi, in acest scop fiind lansata o licitatie care a avut ca termen limita pentru depunerea ofertelor data de 14 februarie 2019. Castigatorul licitatiei va fi anuntat pana cel tarziu in luna august 2019.

Doua companii s-au inscris in cursa de 177 mil. euro lansata de Primaria Bucuresti: compania turceasca Durmazlar si asocierea dintre Astra Arad si chinezii de la Qingdao Sifang. Astra a avut nevoie de aceasta asociere pentru a indeplini criteriul eliminatoriu privind cifra de afaceri din caietul de sarcini (280 mil. lei), dar si din cauza ca nivelul capacitatii de productie anuala ar fi facut imposibila indeplinirea termenului de livrare cerut de Primarie (primele livrari la maxim 12 luni de la omologarea capului de serie).

Modelul prezentat in fotografii/clipurile video este cel de baza propus de Durmazlar. In cazul castigarii licitatiei, modelul final livrat poate suferi modificari minore (dotari, latimea culoarului interior, vopsea, etc.) in functie de cerintele Primariei Bucuresti.























Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri