Air Canada Rouge reia, incepand cu 7 iunie, zborurile directe Bucuresti - Montreal si Bucuresti - Toronto. Cursele vor fi realizate pana in data de 7 octombrie. In perioada 24 iunie – 7 septembrie, sunt programate saptamanal sase curse catre Canada, fata de patru in restul perioadei de operare.

Zborurile vor avea o durata de aproximativ 10 ore si vor fi operate cu aeronave Boeing 767-300. Astfel, cursa Bucuresti - Montreal este programata in zilele de luni, miercuri si vineri, cu plecare la ora 13:05, iar zborul Montreal - Bucuresti este programat in zilele de marti, joi si duminica, cu plecare la ora 16:50. Cursa Bucuresti - Toronto este programata in zilele de marti, joi si duminica, cu plecare la ora 13:40, iar zborul Toronto - Bucuresti este programat in zilele de luni, miercuri si sambata, cu plecare la ora 17:35.

Pasageri pot opta pentru 2 clase de serviciu, Economy si Premium Rouge. Clasa Economy are inclus in bilet mancare la bordul aeronavelor, bauturi racoritoare si un bagaj de cala de pana la 23 de kilograme. Pasagerii Premium Rouge au posibilitatea de a transporta doua bagaje de cala, fiecare cu o capacitate maxima de 23 de kilograme, respectiv beneficiaza de prioritate la check in si imbarcare.

"Air Canada este singura companie aeriana nord-americana care are o cursa directa din Romania catre Canada. Ne bucuram sa conectam printr-un zbor non stop Bucuresti de Toronto si Montreal. In primul an de operare am vazut o crestere a cererii pentru curse din Romania catre America de Nord. Prin urmare, in 2019, am luat decizia sa oferim si mai multe zboruri directe”, a declarat Nedime Konuksever, country manager Romania, Europa de Est si Turcia.

Noutatea pentru zborurile operate in 2019 este introducerea internetului wi-fi de mare viteza, prin satelit, care permite utilizatorului sa posteze video live, sa navigheze pe internet si sa faca cumparaturi in timpul zborului.

Air Canada va opera pe...
Citeste si: O companie aeriana va avea zboruri directe dn Bucuresti catre Canada

Sursa foto: aapsky/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Air Canada a inaugurat primul zbor de la Montreal la Bucuresti