Enel deschide astazi magazinul concept din Bucuresti, parte a unei retele de peste 80 de magazine la nivel national. Localizat intr-un spatiu modern si usor accesibil, la parterul noului sediu Enel, din centrul Bucurestiului, magazinul asigura o atmosfera mai personala si primitoare, care in timpul zilei ofera o experienta digitala clientilor, avand o zona de asteptare confortabila si punand la dispozitia clientilor solutii de afisaj ce folosesc tehnologii avansate si inovatoare, in timp ce seara locul se transforma intr-un punct de intalnire unic pentru trecatori, datorita luminilor kinetice si bancilor iluminate din fata magazinului, care se bazeaza pe conceptul „Open Power” al grupului Enel.

Pana in prezent, compania a investit peste 5 milioane de euro in expansiunea si modernizarea retelei de magazine, pentru a putea fi cat mai aproape de clienti si a raspunde nevoilor acestora.

“In ultimii doi ani, pentru a fi mai aproape de clientii nostri, in orice loc din tara s-ar afla acestia, am construit prin intermediul Enel Energie si Enel Energie Muntenia una dintre cele mai mari retele nationale de magazine a unui furnizor local de energie. Magazinul pe care il deschidem astazi urmeaza acelasi concept si design pe care l-am utilizat in fiecare magazin din restul tarii, un concept personalizat si primitor pentru fiecare dintre produsele si serviciile noastre, avand totusi ceva deosebit”, a declarat Michele Abbate, General Manager Enel Energie si Enel Energie Muntenia.

Noul magazin concept pune la dispozitia clientilor un spatiu generos si modern pentru activitatile de relatii cu clientii si vanzari de zi cu zi, oferind in acelasi timp o forma unica de afisaj – un spectacol de lumini realizat prin intermediul unui sistem de lumini kinetice si un panou LED ce reprezinta atat o modalitate de a expune permanent elementele de brand, dar si oportunitatea de a crea un punct de atractie pentru cei care se afla in afara magazinului. In plus, pe masura ce se insereaza, bancile iluminate din fata magazinului si spectacolul de lumini kinetice transforma magazinul intr-un loc perfect de intalnire in centrul orasului.

Programul de lucru al noului magazin Enel este saptamanal, de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 17:00. Magazinul deserveste clientii Enel Energie Muntenia si se afla la parterul sediului Enel din Bucuresti, in apropierea statiei de metrou Piata Unirii, a statiilor de autobuz Mircea Voda (117, 313, 116, 784) sau Biblioteca Nationala a Romaniei (123, 104, 124, 385, N104, N111, N109). Clientii vor fi intampinati de specialisti care le vor oferi asistenta cu privire la contractare, depunerea documentelor, abonarea la ofertele pentru electricitate, gaze naturale, dar si la serviciile cu valoare adaugata puse la dispozitie de catre companie pentru clientii casnici si pentru companii. Magazinul are un display special pentru sistemele de aer conditionat, incalzire si iluminare aflate in vanzare in conditii avantajoase.

In Romania, numarul magazinelor Enel si a celor partenere se ridica la aproximativ 80, compania investind in ultimii trei ani peste cinci milioane de euro in modernizarea si/sau relocarea magazinelor, cu scopul de a simplifica procesele si de a fi mai aproape de clienti. Conceptul noilor magazine a fost dezvoltat impreuna cu compania Stirixis, care au creat un model de magazine prietenos si confortabil, incurajand conversatia prin crearea unui spatiu deschis, cu un mobilier ergonomic si prin utilizarea unor tehnologii avansate.

Recent, Enel Energie si Enel Energie Muntenia, lideri in furnizarea de energie electrica in Romania, au marcat atingerea pragului de 2.000.000 de clienti casnici pe piata competitiva de gaze si electricitate, dublandu-si numarul de clienti pe piata libera in mai putin de un an si ajungand la un portofoliu total de peste 3 milioane de clienti atat pe piata libera, cat si pe cea reglementata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri