In vara anului trecut, managerul Spitalului Clinic Judetean Mures, Dan Stefan Simpalean, a fost demis. “Unitatea medicala condusa de el in ultimii ani, avea grave probleme din cauza managementului defectuos, dar foarte problematica era punerea in locul lui a unui si mai mare incompetent in ce priveste managementul unui asemenea spital gigant, Ovidiu Girbovan, fostul director medical”, scrie publicatia locala ArdealNews.ro.

In toamna, Simpalean este repus in functia de manager, dupa ce a dat in judecata CJ Mures, iar Girbovan trecut inapoi in functia de director medical.

La finalul anului trecut, Simpalean este demis IAR, in urma recursului facut de CJ Mures, iar Girbovan repus manager.

Acum, nici nu a inceput bine noul an ca, la inceputul acestei saptamani, ne-am trezit ca Simpalean este repus in functia de manager SCJ Mures si bineinteles Girbovan retrecut inapoi director medical.

“Desi pare o gluma, nu este vorba de asa ceva, din pacate. Cum spuneam, avem de un an de zile o tragicomedie la cea mai mare unitate medicala din Mures, doar ca nu e comedie cu final fericit, ci cu final tragic pentru bolnavii care depind de acest spital. Aproape sigur ca nu mai exista un caz asemanator in Romania sau in lume. Va puteti imagina ca in toata aceasta nebunie de schimbare a conducerii aproape lunar, nu s-a facut nimic pentru imbunatatirea conditiilor serviciilor medicale, cu atat mai putin pentru remedierea celor deja existente, despre care am scris in nenumarate materiale”.

Citeste si:
Valcea: Protest la Spitalul Judetean dupa ce un copil a intrat in coma
Valcea: Protest la Spitalul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Managerul Spitalului Judetean Tulcea cauta medici pe Facebook