Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si diagnostic din Romania, a inaugurat clinica Medicover The Bridge, situata in cladirea The Bridge 2 din zona Grozavesti-Orhideea. Investitia totala pentru noua clinica s-a ridicat la un milion de euro.

In noua clinica Medicover The Bridge pacientii vor putea accesa 24 de specialitati medicale si un numar de peste 80 de medici cu experienta, dintre care si medici colaboratori din spitale de stat precum Spitalul Universitar sau Spitalul Colentina. O componenta importanta este si colaborarea cu Cardiogrup, una dintre cele mai mari si specializate echipe de cardiologi din sistemul medical privat din Romania, coordonata de Prof. Univ. Dr. Dragos Vinereanu.

Clinica Medicover The Bridge a inceput sa functioneze in aprilie

Investitia totala in dezvoltarea clinicii se ridica la circa 1 milion de euro, sume alocate pentru amenajarea spatiului, pentru echipamente medicale, plus tot ceea ce inseamna partea de branding.

"Aici va fi un centru dezvoltat pe zona de cardiologie. Avem medici colaboratori si angajati proprii in toate specialitatile medicale pe care ii punem la dispozitie abonatilor si tuturor pacientilor care se adreseaza Medicover. Parteneriatul cu Cardiogrup este pentru conditii medicale deosebite, severe. Pentru partea de chirurgie pacientii sunt indrumati catre Spitalul Universitar", au declarat reprezentantii Medicover.

La parterul clinicii se afla sectia de cardiologie, unde se lucreaza in colaborare cu Cardiogrup. In fiecare zi sunt alti medici, unii dintre ei vin si de 3 ori pe saptamana, potrivit oficialilor. Tot la parter se afla un cabinet de imagistica si de neurologie.

Noutatile din clinica Medicover The Bridge. La ce sa se astepte pacientii

Clinica Medicover The Bridge pluseaza prin posibilitatea realizarii unor intervenii laser ORL, punctii biopsie san si tiroida si realizarea de electroencefalograme de catre un medic angajat full-time. La etaj sunt 3 cabinete de ginecologie, unde se pot face si proceduri de ambulatoriu. De asemenea, in clinica exista un cabinet specializat pe proctologie.

"Ne dorim sa dezvoltam si partea de consultati pe gastroenterologie, pentru ca este o specialitate unde nu toti medicii fac proceduri", a declarat Carmen Simona Dumitrache, Manager Medicover Grozovizi&Plevnei Healthcare Services.

Medicover Romania colaboreaza cu casele de asigurari pentru specialitati precum ginecologie, endocrinologie, psihiatrie, ORL, diabet si boli de nutritie, alergologie. Urmeaza contracte pentru pneumologie, gastroenterologie si psihologie.

Noua clinica Medicover The Bridge beneficiaza si de dotari tehnologice de ultima generatie care contribuie la imbunatatirea experientei pacientilor: echipamente medicale moderne si dotari tehnologice, cum ar fi e-Receptie, un serviciu digital complet de Self-Check–In si Self-Check-Out, prin care pacientii pot acum sa se autentifice, sa fie ghidati catre cabinetul medicului si chiar sa plateasca, daca este cazul, in mai putin de 30 de secunde. Mai mult, in aceeasi idee a eficientizarii timpului pacientilor, in clinica The Bridge va fi introdus curand si serviciul Medicover Express – o aplicatie digitala care ajuta la eliminarea timpilor de asteptare din clinici si ii ajuta pe pacienti sa aiba acees rapid la o specialitate medicala.

Cu privire la programarile prin call-center, timpul maxim de asteptare este de 6 minute in zilele de luni si scade la un raspuns imediat spre sfarsitul saptamanii. La inceputul anului 2018, timpul de asteptare era si de 22 de minute.

Medicover Romania a inchiriat o suprafata de aproximativ 4.500 mp din cladirea The Bridge 2. Clinica Medicover The Bridge functioneaza pe o suprafata de 840 mp, iar spatiul alocat birourilor va fi de aproximativ 3.700 mp si va fi pozitionat la primul si al doilea etaj, gazduind echipele de management si operationale ale celor cinci entitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri