Cum ar fi ca ferestrele tale sa fie si sistemul tau antiefractie? Inovatia Smart Guard de la REHAU iti protejeaza casa impotriva efractiei pentru ca tu sa ai o vacanta linistita si lipsita de griji.

Acum este posibila descurajarea hotilor chiar inainte de producerea pagubelor. Sistemul Smart Guard de la REHAU poate fi integrat cu usurinta in rama profilelor Synego sau GENEO inca de la producerea ferestrelor sau poate fi instalat ulterior, daca aveti deja ferestrele montate. Smart Guard asigura in mod activ siguranta preventiva. Senzorul inteligent de miscare detecteaza intr-o zona de pana la 20 cm. prezenta persoanelor si apoi declanseaza in mod independent programul de protectie. Pasii de alarmare sunt urmatorii: preavertizare vizuala cu ajutorul semnalului LED, iar daca prezenta persista se va declansa si avertismentul acustic. Alimentarea sistemului se realizeaza prin baterii.

Daca ai achizitionat ferestre cu profile Geneo sau Synego in perioada 1 iunie - 30 noiembrie si locuiesti la demisol, parter, etajul 1 sau la casa, ai posibilitatea sa devii posesorul unui sistem Smart Guard pentru ferestrele tale. REHAU ofera lunar un sistem Smart Guard cu pana la 6 module pentru fiecare castigator. Daca vrei sa fii printre primii care incearca sistemul inovativ antiefractie Smart Guard viziteaza pagina: https://www.rehau.com/sites-ro/luckysmartguard si inscrie-te la tombola REHAU.

Pentru a afla mai multe despre sistemul de protectia la efractie Smart Guard integrat in rama superioara a ferestrelor cu profile Synego sau GENEO, acceseaza: https://www.rehau.com/sites-ro/protectie-preventiva-impotriva-patrunderii-prin-efractie