Synevo Romania deschide primul sau centru de recoltare din judetul Mures si ajunge la o prezenta in 35 de judete

Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic si laborator, a inaugurat pe data de 8 iulie primul sau centru modern de recoltare din judetul Mures. Acesta este al 35-lea judet din tara in care compania este prezenta.

Noul punct de recoltare din judetul Mures este amplasat in apropierea spitalului judetean din Targu Mures, pe strada Molter Karoly, Nr 3. Targu Mures este unul din cele mai importante centre universitare si medicale din tara.

In noul centru de recoltare pacientii pot beneficia de analize medicale uzuale si de diagnostic avansat realizate atat din probe de sange, cat si din probe ginecologice.

„Synevo face anul acesta un pas important in procesul de extindere regionala patrunzand cu centre de recoltare in premiera in judete importante precum Mures. Calitatea personalului si invatamantului medical din Targu Mures vin in completarea paletei ample de teste pe care le punem la dispozitia pacientilor. In acest moment putem realiza peste 2.000 de teste, unele dintre ele foarte complexe si avansate”, a declarat Radu Piciu, Director Regional pentru zona Centru Synevo Romania.

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic si de laborator din Romania. Anul trecut peste 2,9 milioane romani au accesat serviciile laboratoarelor Synevo, iar numarul total de teste efectuat a fost de 16,4 milioane, in crestere cu 9% fata de anul anterior.

Citeste si:
LISTA centrelor de recoltare probe pentru teste Real Time PCR din...
Synevo recoltează probe...

Cererea in crestere pentru servicii de diagnostic de calitate, precum si extinderea retelei Synevo la nivel national au determinat compania sa investeasca in imbunatatirea automatizarii etapelor pre si post analitice din Laboratorul Central Synevo. In acest sens, compania a achizitionat anul trecut un nou echipament Cobas complet, unic in Romania, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro.

De la inceputul acestui an Synevo a mai lansat 11 puncte de recoltare in judetele Arad, Timis, Ploiesti, Vaslui, Suceava, Calarasi, Constanta, Covasna, Sibiu si Bucuresti, la care se adauga un laborator modern inaugurat in orasul Ploiesti.

Synevo este liderul in diagnostic de laborator din Romania, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo Romania administra o retea nationala de 16 laboratoare si 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului aproximativ 16 milioane de teste.

Citeste si:
Teste pentru COVID-19 la cerere, contra cost, în 25 de orașe din...
Teste Real Time PCR pentru...
Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri