Hotelul New Montana din Sinaia, cifra de afaceri in crestere dupa preluarea de catre Alexandrion Group

New Montana Hotel & SPA din Sinaia, membru al Alexandrion Group, a inregistrat, in 2018, o cifra de afaceri in crestere cu 23% fata de anul precedent, ceea ce se traduce intr-o crestere cu peste 7.000 a numarului de turisti. Pentru anul 2019, reprezentantii hotelului estimeaza o crestere si mai mare.

"Anul 2018 a fost un an in care am stabilit o noua strategie de vanzari, iar rezultatele s-au vazut imediat. Ne asteptam la o crestere si mai mare pentru 2019", a declarat Gabriela Boscu, Tourism Sales Director al Alexandrion Group.

In prezent, Hotelul New Montana din Sinaia ofera servicii de cazare, alimentatie, SPA, piscina semi-olimpica si sala de fitness. Restaurantul Artemis pune la dispozitia clientilor o selectie variata de preparate din bucataria traditionala romaneasca, dar si din cea internationala.

"Alexandrion Group a preluat Hotelul New Montana avand o strategie clara de dezvoltare a acestuia si propunandu-si sa redefineasca eticheta ospitalitatii. Scopul nostru este ca experientele oferite de New Montana clientilor sai sa se alinieze experientelor exceptionale oferite de Alexandrion Group consumatorilor sai", a declarat Stelios Savva, CEO al Alexandrion Group.

New Montana Hotel & SPA din Sinaia, membru al Alexandrion Group, are o capacitate de 360 de locuri si gazduieste orice tip de evenimente, de la conferinte pana la cocktail-uri cu sute de invitati. Restaurantul a la carte Artemis ofera o selectie variata de preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

Citeste si:
Alexandrion Group donează 100.000 de măști spitalelor și...
COVID-19 | Grupul Alexandrion...

New Montana Hotel pune la dispozitia clientilor sai un centru SPA, o piscina semiolimpica incalzita, sauna, jacuzzi si sala de fitness.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri