Edenred Romania, companie emitenta de carduri si tichete de beneficii pentru salariati, a achizitionat compania Benefit Online, platforma de beneficii extrasalariale flexibile, fondata de antreprenorii Adrian Sarbu si Stelian Bogza.

"Prin achizitia Benefit Online, Edenred isi extinde oferta de solutii digitale, acompaniind fiecare nivel al ecosistemului de pe piata muncii (angajati, angajatori, furnizori de beneficii). Vrem sa le oferim acestora atat libertatea, cat si instrumentele, pentru a-si configura insisi strategia si beneficiile adaptate fiecarei companii si fiecarui salariat", a declarat Dana Sintejudean, general manager Edenred Romania & Moldova.

In urma tranzactiei, brandul Benefit Online va continua sa se dezvolte cu aceeasi echipa de management si operationala, beneficiind in plus de resursele de inovatie, tehnologie si suport comercial ale Grupului Edenred.

"Serviciile pe care le oferim clientilor nostri actuali raman neschimbate si vom continua sa dezvoltam business-ul curent alaturi de Edenred, dublat de preocuparea permanenta de a dezvolta noi solutii de retentie si loializare pentru companiile din Romania", a declarat Adrian Sarbu, cofondator Benefit Online.

Tranzactia este supusa aprobarii Consiliului Concurentei.

Casa de avocatura Filip & Company a asistat Benefit Online in procesul de achizitie de catre compania Edenred.

Platforma Benefit Online ajuta companiile sa transfere alegerea beneficiilor direct catre angajati: acestia isi pot crea singuri propriul pachet de beneficii, dintr-o gama de mii de optiuni, atat din zona celor cu avantaje fiscale (tichete de masa si culturale, pensii private, asigurari/abonamente de sanatate, vacante, cadouri sau cursuri profesionale), cat si din zona reducerilor corporate (abonamente de fitness si wellness, moda si frumusete, spectacole si evenimente, restaurante si cafenele, telecom, electrocasnice si tehnologie etc.)

Benefit Online are peste 100.000 de utilizatori activi, din peste 250 de companii client din diverse industrii, precum IT & software, productie, servicii financiare, call-center & shared services sau servicii. Aproape 3.000 de beneficii extrasalariale unice, de la peste 2.000 de furnizori, sunt incluse in platforma Benefit Online. In 2018, cele mai populare beneficii alese de angajati au fost tichetele de masa, cadourile (cardurile si tichetele cadou), decontarea transportului (catre/de la serviciu), turismul intern (tichetele de vacanta) si pensiile private (pilonul 3).

In Romania, Edenred, una dintre cele mai mari companii de beneficii pentru angajati, emite carduri si tichete de masa, de cadouri, carduri si vouchere de vacanta, carduri si tichete culturale, de cresa, tichete sociale, precum si carduri preplatite pentru cheltuieli de afaceri. Edenred are pe plan local peste 35.000 de companii client, 1.5 milioane de angajati utilizatori ai solutiilor sale de beneficii si 65.000 de comercianti parteneri, deserviti de o echipa de peste 200 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri