Bayer anunta o noua numire la conducerea companiei, incepand cu luna august 2019. Jorge Levinson va coordona Divizia Pharmaceuticals, gestionand activitatea din Romania si Republica Moldova, potrivit unui comunicat de presa.

Astfel, el preia aceste atributii de la Catalin Radu, care a decis sa urmeze alte oportunitati profesionale.

Jorge Levinson are peste 15 ani de experienta in domeniul farmaceutic. Parcursul sau profesional a inclus functii de conducere in diferite zone ale lumii, de la Mexic, Spania si Germania, pana la Ucraina, Maroc si Orientul Mijlociu.

„Asigurarea accesului la tratamente de ultima inovatie, dezvoltarea portofoliului nostru de produse astfel incat sa raspunda in mod eficient nevoilor pacientilor, sustinerea inovatiei si consolidarea increderii sunt prioritati ale Bayer la nivel global si ma bucur sa pot contribui la toate acestea prin atributiile preluate in Romania si Republica Moldova. Insa povestea nu se opreste aici. Profesionistii din echipa Bayer sunt cei care fac totul posibil si vreau sa ii asigur de intreg sprijinul meu, astfel incat sa ne putem dezvolta impreuna. Un capitol interesant pentru grupul nostru de tari sta sa inceapa, cu siguranta”, a spus Levinson la momentul numirii sale.

Jorge Levinson este originar din Mexic si a absolvit programe de masterat in Administrarea Afacerilor, Sisteme Informatice si Managementul Lantului de Aprovizionare.

Citeste si:
Încă două companii se aliază pentru a dezvolta un vaccin împotriva...
Încă două companii se aliază...

Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul Stiintelor Vietii, respectiv sanatate si agricultura. Produsele si serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi in beneficiul oamenilor, contribuind la depasirea provocarilor uriase pe care le presupune o populatie globala in crestere si imbatranita. Totodata, Grupul isi propune sa isi imbunatateasca profitabilitatea si sa creeze valoare prin inovatie si dezvoltare. Bayer s-a angajat sa respecte principiile dezvoltarii sustenabile, iar brand-ul Bayer este un etalon de incredere, autenticitate si calitate, in intreaga lume. In anul fiscal 2018, Grupul avea aproximativ 117,000 de angajati si a inregistrat vanzari de 39,6 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea si Dezvoltarea la 5,2 miliarde de Euro.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri