Ethica Distributie, depozit farmaceutic care deserveste farmaciile independente, s-a imbogatit cu peste 130 de noi membri in ultimii patru ani si a ajuns la un numar de peste 350 de farmacii.

Depozitul Ethica Distributie deserveste peste 350 de farmacii independente si se afla intr-o crestere continua, atat pe partea de portofoliu de produse, cat si in ceea ce priveste logistica de livrare, potrivit unui comunicat de presa.

Pornita initial cu 69 de membri, Ethica Distributie a crescut de la an la an si a ajuns in acest an sa reprezinte interesele comerciale a peste 200 de membri, (farmacisti sau farmacii independente cu capital majoritar al unui farmacist).

De asemenea, in luna septembrie, Ethica Distributie anunta o noua marire de capital si asteapta noi membri, aportul de capital minim fiind format din 50 de actiuni a 150 de lei actiunea.

Depozitul Ethica si-a dublat in ultimul an capacitatea de depozitare si a investit intr-un lant logistic propriu care deserveste in acest moment aproape tot teritoriul tarii prin cele 17 rute existente in acest moment.

Citeste si:
Agentia Medicamentului a dispus blocarea vanzarii unor medicamente
Agentia Medicamentului a...

In plus, farmaciile independente care doresc sa faca parte din Ethica sunt intampinate cu politici comerciale corecte, preturi foarte bune si suport juridic si legislativ dat de Asociatia Farmaciilor Independente Ethica.

„Suntem mandri de cresterea sustinuta pe care am avut-o in ultimii ani si consideram ca viitorul farmaciilor independente se afla doar in mainile noastre. Am ales sa ne unim interesele intr-un depozit care sa ne ofere conditiile comerciale care sa ne ajute sa ne dezvoltam si o asociatie care ne ajuta sa ne pastram independenta, iar roadele incep sa se arate.” a declarat Rodica Ionita, director general Ethica Distributie.

Ethica Distributie demareaza actiunea de marire de capital la 1 octombrie, iar subscrierea de noi actiuni se va incheia in data de 31 octombrie. De asemenea, in datele de 19 si 20 octombrie, Ethica ii invita pe toti farmacistii care detin farmacii independente sa participe la intalnirea Asociatiei Farmaciilor Independente Ethica unde vor fi prezentate demersurile legislative de sprijinire a activitatii farmaciilor independente initiate de AFIE (Asociatia Farmaciilor Independente Ethica) si activitatea depozitului Ethica Distributie.

Se vor discuta aspecte legate de activitatea farmaciilor independente si de problemele intampinate de acestea si se vor identifica masuri si strategii care sa ajute farmaciile independente sa se dezvolte armonios.

Farmaciile independente din grupul Ethica sunt dedicate mentinerii sanatatii pacientilor si doresc un mediu de afaceri onest, marcat de politici comerciale si de legislatie transparente si corecte pentru toti jucatorii de pe piata.

Citeste si:
Farmaciile isi tripleaza vanzarile in sezonul rece
Farmaciile isi tripleaza...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Farmaceutica Remedia vinde 52 de farmacii, pentru 8,5 milioane euro
Setari Cookie-uri