Lidl inaugureaza doua magazine: unul in orasul Craiova, judetul Dolj, iar celalalt in localitatea Selimbar, judetul Sibiu, pe data de 17 octombrie, cand vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate si dulciuri.

Noul magazin din Craiova este situat pe Str. Nicolae Romanescu, nr. 39, iar magazinul din localitatea Selimbar este situat pe Sos. Sibiului Nr. 12-22.

Fiecare magazin are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 metri patrati. Noua unitate din Craiova dispune de peste 100 de locuri de parcare, iar magazinul din Selimbar de peste 130.

Odata cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 30 noi locuri de munca in fiecare dintre cele doua orase.

Orarul de functionare va fi urmatorul:
• Magazinul din Craiova: de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, duminica intre 8:00 si 20:00;
• Magazinul din Selimbar: de luni pana sambata, intre 7:30 si 22.00, duminica intre 8:00 si 21:00.

Atat in magazinul din Craiova, cat si in cel din Selimbar sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Retail jobs

Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii, pe 17 octombrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 32 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.800 de magazine si peste 160 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajati, dintre care peste 6.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine si 5 centre logistice.

Citeste si:
Endava se extinde în trei noi orașe din România: Craiova, Sibiu și...
Endava se extinde în trei noi...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri