Mariana Miclaus a fost numita director general provizoriu al Metrorex, dupa ce mandatul lui Marin Aldea a expirat, fiind, astfel, prima femeie care conduce compania, anunta Metrorex.

Luni, 11 noiembrie 2019, Consiliul de Administratie al Metrorex a luat act de expirarea contractului de mandat de director general provizoriu a lui Marin Aldea.

Mariana Miclaus a fost numita in functia de director general de Consiliul de Administratie al Metrorex, iar mandatul acesteia va incepe de marti, 12 noiembrie.

"In conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata prin Legea nr. 111/2016, in aceeasi sedinta, Consiliul de Administratie a mandatat-o pe doamna Mariana Miclaus sa indeplineasca atributiile de director general provizoriu, incepand cu data de 12.11.2019", se arata in comunicatul emis de Metrorex.

Mariana Miclaus a condus, in cadrul Metrorex, Serviciul Managementul Finantarilor Externe, avand o experienta de peste 30 de ani in cadrul societatii.

Sursa foto: Daniel Caluian/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri