Mariana Miclaus a fost numita director general provizoriu al Metrorex, dupa ce mandatul lui Marin Aldea a expirat, fiind, astfel, prima femeie care conduce compania, anunta Metrorex.

Luni, 11 noiembrie 2019, Consiliul de Administratie al Metrorex a luat act de expirarea contractului de mandat de director general provizoriu a lui Marin Aldea.

Mariana Miclaus a fost numita in functia de director general de Consiliul de Administratie al Metrorex, iar mandatul acesteia va incepe de marti, 12 noiembrie.

"In conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata prin Legea nr. 111/2016, in aceeasi sedinta, Consiliul de Administratie a mandatat-o pe doamna Mariana Miclaus sa indeplineasca atributiile de director general provizoriu, incepand cu data de 12.11.2019", se arata in comunicatul emis de Metrorex.

Mariana Miclaus a condus, in cadrul Metrorex, Serviciul Managementul Finantarilor Externe, avand o experienta de peste 30 de ani in cadrul societatii.

Citeste si:
Mecanicii de reparatii de la metrou iau in considerare intrarea in...
Mecanicii de reparatii de la...

Sursa foto: Daniel Caluian/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PMP: Numirile de la Metrorex si Transelectrica nu sunt incurajatoare