5 to go a castigat argintul la categoria "Cel mai bun lant de cafenele" in cadrul European Coffee Awards

Brandul romanesc 5 to go a castigat argintul pentru cel mai bun lant de cafenele din Europa Centrala si de Est, in cadrul galei The European Coffee Awards organizata in Dubai, se arata intr-un comunicat de presa.

„Suntem coplesiti de acest premiu si onorati ca am primit votul de incredere a peste 1.700 de experti si oameni din industrie”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

In august 2019, 5 to go a primit vestea nominalizarii, pentru prima oara, la categoria Best Coffee Chain din Europa Centrala si de Est, impreuna cu alte 18 lanturi de cafenele.

Evenimentul se afla la cea de-a 12-a editie si s-a desfasurat anul acesta in Dubai. Puterea marcii, performanta de business, inovatia, calitatea produselor si serviciilor, designul si atmosfera sau dedicarea in dezvoltarea industriei au fost unele dintre criteriile luate in calcul la jurizare. Organizator este Allegra Insights, una dintre cele mai mari agentii de cercetare din Marea Britanie.

5 to go a fost fondat de Radu Savopol si Lucian Badila in 2015, iar in prezent este aproape de pragul de 150 de locatii si este cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est, dar si cea mai accesata franciza din Romania.

Citeste si:
S-a deschis prima croissanterie din România
S-a deschis prima...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri