In anul 2017, Stefan Obreja a lansat Raw-Mania, un business prin care vindea batoane raw-vegane romanilor care adoptasera acest stil de alimentatie, iar astazi este CEO Life Dental Spa – primul DENTAL SPA din Romania si clinica dentara LASER.

Stefan Daniel Obreja – perioada de inceput in afaceri

Si-a lansat primul sau business (Raw-Mania) la numai 31 de ani, iar azi e CEO al unei clinici stomatologice revolutionare (Life Dental Spa), insa nu i-a fost deloc usor sa ajunga aici, intrucat ultimii zece ani din viata au fost plini de incercari pe care le-a trecut cu brio, prin perseverenta, o buna intuitie si tenacitate. Dupa terminarea liceului, Stefan a urmat Scoala Militara vreme de doi ani, iar patru ani de zile a lucrat pentru Jandarmeria din Brasov, urmand in acelasi timp si cursurile Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Desi si-a dorit foarte mult sa si practice meseria pentru care se pregatise, la un moment dat, jobul sau din cadrul Jandarmeriei a devenit sufocant, iar Stefan a simtit nevoia unei schimbari, asa ca nu numai ca a renuntat la locul sau de munca, dar a si emigrat.

In 2011 s-a mutat in Danemarca, intrucat auzise numai lucruri bune despre aceasta tara, dar si pentru ca isi dorea sa faca un master intr-o universitate de top din Scandinavia, i s-a parut un pas firesc avand in vedere ca terminase Facultatea de Sociologie. In 2014 a decis sa aplice la un program de master in Security Risk Management la Universitatea din Copenhaga si, desi au fost doar 25 de locuri disponibile la nivel global, Stefan a fost unul dintre masteranzii acceptati in cadrul programului. Acesta a fost si momentul in care a simtit ca visurile lui prind contur.

Inspiratia pentru prima lui afacere (Raw-Mania) i-a venit din dorinta de a face oamenii sa fie curajosi, sa-si asume riscuri si sa faca alegeri responsabile cu privire la stilul lor de viata, intrucat Raw-Mania promova mai mult decat niste batoane raw vegane, promova o viata constienta in care sa te conectezi la cine esti tu cu adevarat. Stefan Obreja a investit 30.000 de euro din banii sai in productia si in implementarea proiectului, care a fost pus pe picioare in numai trei luni si care-si propunea ca pana la finele lui 2018 sa vanda 50.000 de astfel de batoane atat in Romania, cat si in strainatate, si se astepta ca acest prim business sa-i aduca venituri in valoare de un sfert de milion de euro.

2019 - Stefan Obreja este CEO al primului DENTAL SPA din Romania

Astazi, Stefan Obreja este CEO al clinicii Life Dental Spa, primul DENTAL SPA din Romania si clinica dentara LASER, generand cresteri spectaculoase ale cifrei de afaceri pentru anul in curs. Si nici nu se putea altfel, pentru ca si Life Dental Spa este un model de afacere curajoasa, pe gustul lui Stefan Obreja, o afacere care-si propune sa le ofere romanilor acces la stomatologia „altfel”, o stomatologie mai blanda, in care pacientii sunt tratati fara durere, in care se folosesc numai materiale biocompatibile pentru corpul uman si o abordare holistica, deviza clinicii fiind „Tratam oameni, nu doar dinti”.

De aceea, daca sunteti in cautarea unei clinici stomatologice de top, orientati-va spre Life Dental Spa, care va poate oferi tratamente LASER, FARA ACE, FARA FREZA si FARA DURERE. In clinica stomatologica Life Dental Spa veti avea parte de servicii stomatologice profesioniste si de incredere, intr-un mediu relaxant, asemanator celui dintr-un centru de tip spa. Cabinetul stomatologic va ofera o gama intreaga de servicii stomatologice premium, minim-invazive, cu rezultate excelente pe termen lung. Astfel, in cadrul clinicii stomatologica Life Dental Spa va veti putea bucura de tratamente profesionale si de echipamente tehnice la nivel avansat. Cu ajutorul serviciilor noastre stomatologice veti avea parte de zambete si de momente de bucurie lipsite de dureri ale dintilor.

BOX: Servicii stomatologice marca LIFE DENTAL SPA

Ce va putem oferi? Servicii de stomatologie dentara profesioniste la cel mai bun raport calitate-pret.

  • Tratamentul cariilor cu laser FARA FREZA, FARA DURERE
  • Servicii de stomatologie holistica- unice in Romania
  • Prima clinica dentara din Romania unde puteti opta pentru plombe non-toxice
  • Tratarea gingivitei si a parodontozei dupa un tratament holistic UNIC in Romania;
  • Implanturi dentare asistate laser;
  • Dinti ficsi in 24 de ore – fast&fixed;
  • Stomatologie laser pentru copii (fara durere);
  • Profilaxie;
  • Albirea dintilor cu laser in numai 30 de minute;
  • Lucrari protetice din materiale biocompatibile;
  • Chirurgie asistata Laser.

Care sunt preturile la clinica Life Dental Spa?

Conceptul Life Dental Spa se traduce prin tratamente stomatologice personalizate, calitative si la preturi accesibile. De aceea, cabinetul nostru stomatologic va ofera servicii stomatologice care incep cu o consultatie amanuntita cu ajutorul camerei intra-orale. Astfel, pacientii vor putea beneficia inca de la prima lor vizita in cabinet de un plan minutios de tratament, vor putea cunoaste medici stomatologi profesionisti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne si care va pot ajuta sa obtineti mult-ravnita dantura frumoasa, dar si sanatoasa, la un pret accesibil.

Preturile difera, desigur, in functie de planul de tratament. De aceea, este foarte importanta consultatia la medicul specialist pentru a cunoaste cu exactitate cat de avansata este afectiunea dentara de care suferiti si, in functie de problema dentara descoperita, vi se va stabili si pretul tratamentului. De pilda, pretul unui tratament de obturatie dentara cu material calitativ incepe de la 137 de lei, aceasta presupunand astuparea terapeutica a cavitatii unui dinte cariat. In privinta preturilor unui tratament de gingivita sau parodontoza, acestea pot incepe de la 397 lei, in functie de cat de avansata este afectiunea. Astfel, efectuarea unui tratament de detartraj in cadrul clinicii noastre, incepe de la 147 lei, cand vi se va inlatura tartrul cu ajutorul materialelor ultramoderne cu ultrasonic.

Clinica dentara Life Dental Spa foloseste tehnici stomatologice de ultima generatie, care ofera servicii stomatologice de calitate, pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de tratamente sigure si pe termen lung. Daca v-am convins, va asteptam sa va faceti o programare pentru o consultatie gratuita. Ne gasesti in Bulevardul Gheorghe Magheru 1-3, cladirea Magheru One, et. 1, sector 1, Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri