GE Healthcare si Grupul Affidea, lider european in servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu si tratament al cancerului, au semnat un acord multianual pentru dotarea cu noi echipamente de diagnostic imagistic si tehnologii digitale in reteaua Affidea.

GE Healthcare va instala peste 200 de echipamente noi in reteaua de centre Affidea din Europa. Acordul include furnizarea in urmatorii 3 ani a 60 de noi RMN-uri, 50 ecografe, 40 echipamente CT si 30 de aparate Xray in reteaua Grupului Affidea. De asemenea, in acord este inclus si un contract de service pentru sase ani.

In plus, Affidea isi extinde colaborarea cu GE Healthcare in domeniul produselor farmaceutice pentru diagnosticul imagistic la nivel de grup, pentru a include Clariscan, noua substanta de contrast a GE Healthcare, utilizata in examinarile RMN.

Prin acest acord de parteneriat, Grupul Affidea si GE Healthcare isi propun sa finalizeze obiectivul ca intreaga flota de echipamente imagistice a Affidea sa fie interconectata in retea, pentru a permite colaborarea medicilor, a sustine dezvoltarea supra-specializarii in imagistica si a sprijini echipele in imbunatatirea proceselor operationale aproape in timp real.

Affidea va implementa centre de post-procesare PACS (Picture Archiving and Communication System) dotate cu cele mai noi si avansate tehnologii si capabilitati analitice de examinare a performantei, folosind platforma de date Edison a GE Healthcare.

Citeste si:
Radu Gorduza, despre planurile Affidea Romania pentru anul 2019
Radu Gorduza, despre...

GE Healthcare si Affidea vor imbina experienta clinica si expertiza in dezvoltarea leadershipului folosind cele mai avansate tehnologii digitale pentru a accelera adoptarea celor mai bune practici.

Totodata, in calitate de lideri inovatori in domeniul diagnosticului imagistic si al tehnologiilor digitale, Grupul Affidea si GE Healthcare isi iau angajamentul de a continua dezvoltarea de noi solutii de imbunatatire si eficientizare a fluxului operational in diagnostic imagistic, cu scopul de a incuraja medicina bazata pe dovezi medicale.

„In era medicinei bazate pe date clinice, potentialul de a imbunatati experienta pacientilor si medicilor este unul impresionant. Scopul nostru este acela de a sprijini echipele noastre medicale si operationale, folosind analiza datelor pentru a redefini modul in care ne ingrijim pacientii si a imbunatati continuu experienta acestora in clinicile noastre. Suntem foarte incantati ca am putut colabora cu GE Healthcare la acest proiect important care va contribui la dezvoltarea asistentei medicale bazate pe dovezi”, a declarat Giuseppe Recchi, CEO al Grupului Affidea.

„In calitate de furnizor principal de echipamente de imagistica medicala si monitorizare prin dispozitive inteligente, suntem incantati sa colaboram cu Affidea pentru a permite accesul mai larg al pacientilor la cele mai noi tehnologii digitale de asistenta medicala si imagistica in clinicile partenerului nostru din Europa", a precizat Catherine Estrampes, presedinte si CEO GE Healthcare Europa.

Citeste si:
Gorduza, Affidea: Statul nu sustine suficient asigurarile private
Radu Gorduza, Affidea...

Affidea Romania pune la dispozitia pacientilor o gama extinsa de servicii de radiologie imagistica si medicina nucleara de inalta performanta, servicii clinice integrate (consultatii de specialitate si spitalizare de zi) si de medicina de laborator (analize medicale), in orase precum Bucuresti, Arad, Timisoara, Ramnicu Valcea, Focsani. In Romania, Grupul Affidea detine si reteaua de clinici Hiperdia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Affidea ajunge la 37 centre prin achizitionarea unei clinici din Cluj
Setari Cookie-uri