Avand in vedere cererea tot mai mare pentru automatizarea si robotizarea proceselor de business, previziunile facute de Enterprise Concept la jumatatea anului se mentin: o crestere cu 30% a cifrei de afaceri pe 2019 vs 2018, echivalentul sumei de 2,6 milioane de euro. De asemenea, prin extinderea platformei Centric cu noile componente Centric DMS si Centric EDI, precum si prin dezvoltarea parteneriatului cu UiPath, isi propun o crestere de minimum 20% in anul urmator fata de anul 2019.

Enterprise Concept anunta lansarea celor doua noi componente ale platformei Centric: Centric DMS si Centric EDI.

Principalul scop al platformei Centric este optimizarea proceselor interne ale clientilor prin eliminarea activitatilor redundante si prin automatizarea procesului de afaceri in ansamblu, precum si automatizarea ecosistemului clienti - beneficiari - furnizori.

Cele doua componente noi ale software-ului creat de Enterprise Concept – Centric DMS si Centric EDI – aduc beneficii esentiale clientilor si contribuie totodata la indeplinirea misiunii companiei, si anume aceea de a automatiza toate procesele de business.

Centric DMS este o solutie inteligenta de management al documentelor ce urmareste eliminarea treptata a documentelor din hartie si ofera accesul rapid la copia electronica a acestora, ajutand astfel la cresterea productivitatii si la reducerea costurilor de manipulare, distributie si multiplicare a documentelor.

Componenta Centric DMS vine in completarea solutiei de automatizare de procese Centric BPM si prin automatizarea fluxului de documente, nu doar al datelor in sine, acolo unde este necesar pentru clientii nostri.

Centric EDI este cea de a treia componenta a platformei Centric si asigura schimbul de informatii dintre parteneri si furnizori in timp real, eliminand interventia manuala si asigurand un proces transparent intre cele doua parti.

Spre deosebire de solutiile existente pe piata, Centric EDI permite compararea documentelor si identificarea diferentelor dintre acestea, iar furnizorii sunt notificati in timp real cu privire la diferentele detectate, ceea ce le permite sa corecteze erorile in timp real.

Toate documentele sunt schimbate prin intermediul standardului EDI, care are un corespondent pentru orice tip de document.

De asemenea, aplicatia Centric EDI asigura:

  • Preluarea datelor furnizorilor din sistemele master data;
  • Preluarea articolelor din sistemele master data ale organizatiei;
  • Transmiterea comenzilor catre furnizori din sistemele financiare ale organizatiei;
  • Preluarea facturilor pentru comenzile primite si transmiterea in sistemele financiare ale organizatiei dupa verificarea acestora cu comenzile primite;
  • Preluarea avizelor din partea furnizorilor.

„Odata cu dezvoltarea Centric DMS si Centric EDI, alaturi de Centric BPM si tehnologia UiPath a partenerilor nostri, orice companie care dispune de un sistem financiar contabil si unul de payroll (salarizare), poate sa isi automatizeze toate celelalte procese de business cu platforma Centric.

Prin urmare, Enterprise Concept detine in prezent cea mai completa platforma de automatizare de pe piata. Profit de aceasta ocazie pentru a anunta si semnarea unui prim contract de robotizare pe tehnologia UiPath cu una dintre cele mai mari companii de utilitati din Romania”, a mai declarat Radu Voicu, CEO si fondator al grupului Enterprise Concept Hex IT.

Lider in ceea ce priveste numarul de procese automate implementate in Romania, Enterprise Concept este o companie specializata in Business Process Management (BPM) si Digital Process Automation (DPA), reusind pana in prezent sa salveze 1.000.000 de ore de lucru si sa genereze 30 de milioane de euro anual, ROI direct si indirect pentru clientii companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri