Producatorul de mobila Spectralcom, care detine o fabrica in judetul Vaslui, a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 3,9 milioane de euro, in crestere cu 12% fata de cea din 2018.

“In anul 2019 am deschis primele doua magazine Spectral Mobila in sistem de franciza care s-au adaugat celor 7 magazine proprii si am crescut semnificativ numarul partenerilor revanzatori astfel incat in acest moment produsele noastre se pot comanda in peste 100 de magazine fizice din intreaga tara. Am putut creste numarul partenerilor prin investitii in utilaje de productie noi si in 2019, iar pentru 2020 ne-am bugetat investitii de 500.000 de euro in cresterea capacitatii de productie prin constructia a doua noi hale in care sa ne extindem activitatea si achizitionarea de noi utilaje pentru serie mare care vor functiona in noile hale”, a declarat Dan Dodita, director de vanzari al Spectralcom.

Anul acesta, producatorul de mobila intentioneaza sa deschida alte trei-patru magazine in sistem franciza.

“Vremea buna de la inceputul acestui an ne-a permis sa demaram constructiile inca din a doua jumatate a lunii ianuarie si speram ca pana la jumatatea anului, noul flux de productie sa fie functional. Cresterea capacitatii de productie ne va permite deschiderea in 2020 a trei sau patru noi magazine Spectral Mobila in sistem de franciza, iar in acest sens suntem deja in discutii cu mai multi parteneri”, a adaugat Dan Dodita.

Spectral Mobila este un brand detinut de Spectralcom, unul din cei mai mari producatori de mobila din zona Moldovei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri