In Bucuresti a fost inaugurata Nativia, o clinica de tip ”one-stop” pentru viitoare mame, care ofera servicii personalizare la 360 de grade in obstetrica si ginecologie.

Pacientele au la dispozitie posibilitatea unui consult obisnuit, a unuia de ginecologie oncologica, uroginecologie, infertilitate si a doua opinie pentru indicatiile de interventie chirurgicala. Cat despre obstetrica, Nativia ofera monitorizarea sarcinii, medicina materno-fetala si a doua opinie pentru sarcinile cu risc crescut. Clinica permite de asemenea depistarea cancerului de san prin mamografie si ecografie, precum si stabilirea planului complex de tratament.

In curand, femeile care vor veni la clinica vor beneficia de un program de recuperare post-partum, cursuri de educatie pre-natala cu moasele care se vor alatura echipei Nativia, evaluarea nou-nascutului de catre medici specializati in neonatologie, consultanta pentru alaptare, servicii de pediatrie si de recoltare de analize de sange in house pentru a reduce timpul alocat investigatiilor.

Retail jobs

Intr-o zi, la Nativia pot fi tratate aproximativ 120 de femei, cu echipament de ultima ora: ecografe GE Voluson, Mamograf Hologic Selena, colposcoape GE Atmos si Olympus. Preturile incep de la 150 de lei pentru un control post-operator si ajung pana la 450 de lei pentru o biopsie.

"Suntem un one-stop clinic in ceea ce priveste diagnosticul si putem furniza si o a doua opinie pentru cazurile dificile. Cand intalnim un caz complex, clienta respectiva beneficiaza de expertiza intregii echipe. Ne-am dorit o clinica la care orice femeie sa poata apela in deplina siguranta, cu incredere, in care sa se simta tratata cu atentie si respect si la cele mai inalte standarde ale profesiei", a afirmat Conf. Dr. Anca Maria Panaitescu.

In ceea ce priveste analizele, se efectueaza trei ecografii trimestriale pentru morfologia fetala, dar se face o ecografie ori de cate ori evolutia sarcinii o impune. Cat despre teste, un pachet complex de investigatii - hematologice, biochimice, virale, infectioase, parazitare - se efectueaza la inceputul sarcinii. Ulterior, in cursul evolutiei acesteia, numarul analizelor este adecvat evolutiei sarcinii. La Nativia se fac atat analize NIPT (Non-Invasive Prenatal Testing‎), cat si amniocenteza, si biopsii placentare, atunci cand sunt indicate.

Citeste si:
Cum trec gravidele și proaspetele mămici prin pandemie?
Cum trec gravidele și...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F