Bucuresti Mall-Vitan va dezvolta meniuri in limbajul Braille pentru cafenele si va oferi servicii ocazionale de consultanta de cumparaturi pentru persoanele cu deficiente de vedere.

"Impreuna cu Asociatia Nevazatorilor din Romania, Bucuresti Mall-Vitan va dezvolta in viitor meniuri in limbajul Braille pentru cafenelele din incinta mall-ului. De asemenea, mall-ul va oferi servicii ocazionale de consultanta de cumparaturi pentru persoanele cu deficiente de vedere, astfel incat experienta de shopping sa fie cat mai prietenoasa", se arata intr-un comunicat de presa.

Bucuresti Mall-Vitan va continua in acest an sa implementeze si alte servicii si functionalitati pentru a facilita si imbunatati accesul persoanelor cu deficiente la experiente de shopping si de petrecere a timpului.

Bucuresti Mall-Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, prezent in piata de peste 20 de ani.

Sursa foto: Facebook Bucuresti Mall - Vitan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri