Stare de oboseală cronică, anxietate, insomnie, depresii, imunitate scăzută. Majoritatea adulților se confruntă cu aceste probleme, iar asta le afectează performanța și starea în fiecare zi. O cauză importantă pentru această situație este alimentația nepotrivită. Nutriția corectă înseamnă în primul rând o mare varietate de alimente care asigură un aport caloric potrivit, fibre și proteine din mai multe surse, dar și vitamine, minerale și grăsimi sănătoase provenite din pește de captură, avocado, semințe, oleaginoase.

Din păcate, din diverse motive, nu reușim să avem meniul perfect. Facem alegeri greșite când ne grăbim, suntem stresați sau impresionați de reclame seducătoare. Consecințele sunt însă foarte grave. Acest lucru se vede la exterior, afectând silueta, aspectul pielii sau al părului, dar, și mai grav, la interior, afectând memoria, cauzând procese inflamatorii, scăderea imunității, instalarea sindromului de oboseală cronică.

Nutribalance Omega 3 Oil ajută în mod eficient persoanele care au nevoie de o completare în echilibrul zilnic, fie pentru că au o alimentație precară, un ritm de viață foarte stresant și alert, cu mult efort fizic sau concentrare, fie au alergii care nu le permit un meniu variat.

Produs recomandat atât pentru adulți, cât și pentru copii

Nutribalance Omega 3 Oil este un produs unic prin formula inovativă de asociere a acizilor grași Omega 3 și Omega 9, cu putere mare de absorbție la nivel celular. Prezența vitaminelor D și E în formula acestui produs stimulează într-un mod natural sistemul imunitar. Acesta este un produs cu certificări internaționale, creat în Norvegia. Nu conține metale toxice, ceea ce permite administrarea atât la adulți, cât și la copii.

Citeste si:
“La all-inclusive, uităm de frumusețea mării și ne concentrăm pe...
Nutriționist: La...

Doza zilnică se calculează în funcție de greutatea individuală, având astfel un protocol personalizat de administrare (0.15 ml/kg greutate corporală).

Fiți în cea mai bună formă, păstrând un echilibru zi de zi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
IMM-urile şi microîntreprinderile vor beneficia de granturi pentru dobânzi
Setari Cookie-uri