Pizza Hut Dine-in (cu sală) și Taco Bell sunt închise, iar KFC și Pizza Hut Delivery vor servi produse clienților numai prin serviciul de livrare și pe liniile de acces ale autoturismelor în restaurante de tip Drive Thru din București și din țară. Măsură a fost luată ca urmare a deciziei Guvernului de a închide restaurantele și barurile din România pentru a ține sub control epidemia de coronavirus, se arată într-un comunicat al Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group anunță închiderea unor restaurante din portofoliul său, în România, ca urmare a ordonanței Ministerului de Interne prin care se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice. Măsura a fost anunțată marţi, 17 martie 2020 şi are ca scop prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus. Ordonanţa prevede şi faptul că este permisă comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.

Toate brandurile din portofoliul Sphera Franchise Group au implementate proceduri bazate pe principiile HACCP, care impun analize de risc stricte în punctele critice pe întreg lanțul de aprovizionare. Pe lângă acestea, dat fiind contextul actual, Grupul a decis implementarea de măsuri de siguranță suplimentare în toate restaurantele funcționale din țară. Astfel, au fost intensificate procedurile de igienă și siguranță deja existente, pentru a se conforma tuturor protocoalelor medicale prevăzute în cazul epidemiei.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din România, care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România, și KFC în Republica Moldova și Italia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri