Pizza Hut Dine-in și Taco Bell, închise. Rămân deschise pentru clienți KFC și Pizza Hut Delivery, cu livrare și Drive Thru 

Pizza Hut Dine-in (cu sală) și Taco Bell sunt închise, iar KFC și Pizza Hut Delivery vor servi produse clienților numai prin serviciul de livrare și pe liniile de acces ale autoturismelor în restaurante de tip Drive Thru din București și din țară. Măsură a fost luată ca urmare a deciziei Guvernului de a închide restaurantele și barurile din România pentru a ține sub control epidemia de coronavirus, se arată într-un comunicat al Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group anunță închiderea unor restaurante din portofoliul său, în România, ca urmare a ordonanței Ministerului de Interne prin care se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice. Măsura a fost anunțată marţi, 17 martie 2020 şi are ca scop prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus. Ordonanţa prevede şi faptul că este permisă comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.

Toate brandurile din portofoliul Sphera Franchise Group au implementate proceduri bazate pe principiile HACCP, care impun analize de risc stricte în punctele critice pe întreg lanțul de aprovizionare. Pe lângă acestea, dat fiind contextul actual, Grupul a decis implementarea de măsuri de siguranță suplimentare în toate restaurantele funcționale din țară. Astfel, au fost intensificate procedurile de igienă și siguranță deja existente, pentru a se conforma tuturor protocoalelor medicale prevăzute în cazul epidemiei.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din România, care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România, și KFC în Republica Moldova și Italia.

Citeste si:
Pizza Hut lansează cutii de pizza pe care poți juca Pac-Man
Pizza Hut lansează cutii de...
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri