Fabrica de drojdie Rompak Pașcani se alătură demersului public de susținere a cadrelor medicale și de dotare a spitalelor din România cu materiale absolut necesare în lupta cu noul coronavirus. Compania a donat suma de 100.000 de lei pentru achiziționarea de măști, combinezoane și teste rapide, care vor ajunge la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sfânta Parascheva” din Iași.

Producătorul de drojdie a semnat un contract de sponsorizare cu Asociația Casa Share, din Iași, în valoare de 100.000 de lei, bani care vor fi folosiți pentru a cumpăra materialele sanitare atât de necesare pentru ca personalul medical să poată lupta eficient contra noului coronavirus.

“În perioade dificile, precum cea prin care trecem acum, când pandemia de coronavirus afectează întreaga planetă, solidaritatea și responsabilitatea socială sunt esențiale. Vrem astfel să mulțumim cadrelor medicale pentru eforturile depuse în lupta cu noul coronavirus. Încurajăm orice ajutor dat celor care sunt în linia întâi în aceste momente dificile. Totodată, apreciem eforturile depuse de Asociația Casa Share pentru ca aceste măști, combinezoane și teste rapide să ajungă, în cel mai scurt timp, la personalul medical de la Spitalul “Sfânta Parascheva” din Iași”, declară Cristina Hanganu, director de vânzări Rompak Pașcani.

Fabrica Pakmaya din Pașcani funcționează la capacitate maximă în această perioadă, fiind luate toate măsurile necesare pentru ca sănătatea celor 200 de angajați să fie protejată.

”În vederea operării în bune condiții, a evitării blocajelor activității economice și a imposibilității livrării către unitățile de alimentație publică (hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate etc.), societatea noastră a implementat la nivelul unității de producție măsurile necesare funcționării în parametri normali, astfel încât să fie asigurată atât siguranța și sănătatea angajaților, cât și a produselor fabricate, respectând cu strictețe indicațiile Ministerului Sănătății”, susțin reprezentanții companiei.

Fabrica de drojdie Rompak SRL Pașcani face parte din Pak Group Turcia, unul dintre liderii mondiali în producția de drojdie. Rompak produce sub licență Pakmaya și este singurul producător de drojdie de panificație din România. Fabrica de la Pașcani a fost deschisă în 1994.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri