Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România au donat 100.000 de euro Crucii Roșii Române, bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea de echipamente medicale și materiale necesare în această perioadă, pentru a preveni infecția cu Coronavirus: măști de protecție, săpun, dezinfectant de mâini, șervețele și alte produse de igienă, destinate spitalelor și centrelor de carantină din țară, se arată într-un comunicat de presă.

Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România au donat și băuturi, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Produsele acoperă necesarul pentru o lună al spitalelor de boli infecțioase din țară specializate în tratarea Covid-19 și al centrelor de carantină. Băuturile vor ajunge la personalul medical și auxiliar, pacienți și cei găzduiți în centrele de carantină cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din toată țara.

Contribuția Sistemului Coca-Cola susține eforturile autorităților romane de combatere a efectelor pandemiei COVID-19, ajutând misiunea personalului medical, aflat în prima linie a acestei lupte, precum și demersurile de prevenire a răspândirii bolii.

„Trecem printr-o perioadă în care este mai important ca oricând să rămânem uniți, solidari și implicați. Cei care luptă cu efectele acestei pandemii, de la autorități, instituții, ONG-uri, voluntari și pacienți, până la fiecare român care se adaptează unei situații cu totul noi, toți au nevoie de tot sprijinul pe care-l putem oferi. Salutăm eforturile tuturor celor implicați în această luptă, fiecare inițiativă care susține aceste demersuri și rămânem alături de comunitatea din care facem parte, continuând să ajutăm într-o perioadă în care avem nevoie, mai mult ca oricând, să putem conta unii pe ceilalți.”, au declarat reprezentantii sistemului Coca-Cola în România.

Retail jobs

„Datorită acestui ajutor financiar vom putea sprijini mai multe spitale cu echipamente medicale necesare în această perioadă. De asemenea ne bucurăm să putem asigura apă și băuturi răcoritoare personalul din unitățile medicale”, a declarant Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizația umanitară cu expertiză în intervenția în situație de dezastre, este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Sursa foto: Crucea Roșie Română

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F