Maspex România, producătorul Tymbark și Bucovina, donează 200.000 de produse spitalelor din București și din țară

Compania Maspex Romania donează către spitale din București și din țară mii de baxuri cu apă plată, sucuri, biscuiți, însumând peste 200.000 de produse, în contextul actual al pandemiei declanșate de noul coronavirus 2019-nCoV, virus care provoacă infecția numită COVID-19.

Mii de baxuri cu apă plată, sucuri, biscuiți, însumând peste 200.000 de produse, ajung la Institutul Victor Babeș și Spitalul Colentina din București, la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Județean din Timișoara precum și la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Produsele sunt destinate medicilor, asistenților și personalului medical. Produsele vor ajunge și la pacienții aflați în carantină în spitalele menționate.

Maspex Romania acordă ajutor spitalului orășenesc din Vălenii de Munte și spitalului municipal din Vatra Dornei, astfel încât personalul medical de aici să beneficieze de echipamente de protecție, produse și apă.

Compania susține acțiunea umanitară organizată de Crucea Roșie Vatra Dornei, „Te ajutăm din Vatra Dornei”, donând apă minerală naturală îmbuteliată.

Compania transmite că a implementat proceduri stricte pentru siguranța angajaților și a întregului proces de producție, iar, în prezent, toate fabricile Maspex Romania funcționează continuu și furnizează în mod constant produse alimentare magazinelor.

Citeste si:
Creste din nou consumul de sucuri si nectaruri naturale
Consumul de sucuri si...

Maspex Romania produce sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, paste făinoase, apă minerală naturală și apă de izvor (Tymbark, Tedi, La Festa, Salatini, Arnos, Bucovina, La Vitta).

Sursa foto: Facebook Apa Bucovina
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri