Timișoreana donează 1.000.000 de lei către Crucea Roșie Română pentru achiziționarea de echipamente necesare pentru spitalele din România și începe campania de strângere de fonduri, #separațidarîmpreună, cu scopul de a sprijini necesitățile urgente ale sistemului medical din România în lupta împotriva Coronavirus.

Toţi românii care doresc să ajute, se pot alătura inițiativei donând echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul: DONEZ, potrivit unui comunicat de presă.

Crucea Roșie va folosi aceste donații pentru achiziționarea de echipamente urgente și extrem de necesare spitalelor din România, acolo unde sunt tratați românii afectați de noul tip de Coronavirus.

„România și românii au nevoie unii de alții acum, mai mult ca oricând. Suntem cu toții parte din aceeași umanitate și este datoria noastră, a tuturor, să ne implicăm activ. De 300 de ani, Timișoreana face parte din viața românilor, și ne dorim să le fim alături și în aceste momente. Chiar dacă în această perioadă suntem separați, putem fi împreună. Este nevoie de sprijinul, mai mic sau mai mare, al cât mai multora dintre noi, deoarece oricine poate ajuta în demersul #separațidarîmpreună. Este o bucurie pentru noi să vedem că inițiativa a fost susținută imediat de partenerii noștri de la Crucea Roșie Română și le mulțumim tuturor partenerilor care se vor alătura în continuare”, a declarat Dragoș Constantinescu, președintele Ursus Breweries, deținătoarea mărcii Timișoreana.

Retail jobs

Orchestra Română de Tineret, Casa de producţie muzicală HaHaHa Production sunt primii care se alătură inițiativei #separațidarîmpreună.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România, are peste 1.400 de angajați în cele trei fabrici din Buzău, Timișoara și Brașov, precum și în micro-berăria din Cluj-Napoca. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Meantime, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood.

Asahi Group Holdings este o afacere globală, cu operațiuni în peste 100 de țări din întreaga lume, în domenii precum producția de bere, a băuturilor alcoolice, a băuturilor răcoritoare și a produselor alimentare. În industria berii, Asahi deține un portofoliu diversificat, care include mărcile Asahi Super Dry, Peroni Nastro Azzurro si Grolsch. În 31 martie 2017 Asahi Group Holdings Ltd. a finalizat achiziția fostelor operațiuni de afaceri și mărci deținute de SABMiller în Europa Centrala și de Est - care include afacerile din Republica Cehă, Republica Slovacă, Polonia, Ungaria și România și alte active conexe, inclusiv operațiunile de export din Europa și Coreea de Sud. Începând cu data de 1 aprilie 2017, noua companie funcționeaza sub numele de Asahi Breweries Europe Group (ABEG).

Citeste si:
Kozel, cea mai bine vândută bere neagră din Cehia, lansată de Ursus...
Kozel, cea mai bine vândută...

Sursa foto: Facebook Timișoreana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri