Scandinavian Design House, companie dedicată amenajărilor interioare în stil scandinav și distribuitor exclusiv VOX în România, lansează un showroom virtual de mobilier, potrivit unui comunicat de presă.

Showroomul Vox România a fost deschis în luna februarie în nordul capitalei, în cadrul Swan Office and Technology Park, Șos. București-Nord nr. 15-25. Turul virtual al showroomului prezintă întreaga suprafață de 260 mp, unde sunt prezentate toate colecțiile producătorului polonez VOX: mobilier pentru living, dining, dormitor, camera copiilor, accesorii și decorațiuni, dar și finisaje: parchet, plinte și panouri decorative pentru placarea pereților.

Vox Capital Group este o companie poloneză din domeniul designului de interior. Vox este prezent pe piața din România sub umbrela companiei Scandinavian Design House - Intelligent Urban Design, cu o experiență în domeniul retailului de mobilier și decorațiuni. Din portofoliul Scandinavian Design House fac parte showroomurile BoConcept și Fleximo – mobilier si accesorii pentru copii.

Sursa foto: Facebook Scandinavian Design House


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Altex redeschide magazinul din Plaza România după un proces de modernizare
Setari Cookie-uri