3 Aprilie 2020

Scandinavian Design House lansează un showroom virtual de mobilă în România



Scandinavian Design House, companie dedicată amenajărilor interioare în stil scandinav și distribuitor exclusiv VOX în România, lansează un showroom virtual de mobilier, potrivit unui comunicat de presă.

Showroomul Vox România a fost deschis în luna februarie în nordul capitalei, în cadrul Swan Office and Technology Park, Șos. București-Nord nr. 15-25. Turul virtual al showroomului prezintă întreaga suprafață de 260 mp, unde sunt prezentate toate colecțiile producătorului polonez VOX: mobilier pentru living, dining, dormitor, camera copiilor, accesorii și decorațiuni, dar și finisaje: parchet, plinte și panouri decorative pentru placarea pereților.

Vox Capital Group este o companie poloneză din domeniul designului de interior. Vox este prezent pe piața din România sub umbrela companiei Scandinavian Design House - Intelligent Urban Design, cu o experiență în domeniul retailului de mobilier și decorațiuni. Din portofoliul Scandinavian Design House fac parte showroomurile BoConcept și Fleximo – mobilier si accesorii pentru copii.



Citeste si