Mega Image aplică reduceri de preț la legumele din programul Gusturi Românești. Reducerile fac parte din planul de reduceri de preț la raft anunțat în această perioadă pentru a opri creșterile până cel puțin la finalul lunii aprilie, potrivit unui comunicat de presă.

Peste 40 de producători livrează zilnic în magazinele Mega Image și Shop&Go legume de sezon: ceapă verde, castraveți cornișon, salată verde, spanac, urzici, lobodă, leuștean, ridichi, mărar, pătrunjel, leuștean, usturoi verde.

În perioada următoare, alte legume vor ajunge în etapa de cules și vor fi livrate direct de la producători în magazine: roșii, ardei bianca, salată verde, castraveți cornișon, ardei kapia și vinete.

De la lansarea programului, în urmă cu șapte ani, și până în prezent, programul „Gusturi românești de la gospodari” include 195 de producători care cultivă legume pe o suprafață totală de peste 120 de hectare, alături de un inginer agronom, care verifică fiecare etapă a culturii și se implică direct în testarea legumelor înainte de livrarea în magazine.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citeste si:
Mega Image, 11 noi magazine în luna mai
Mega Image a deschis 11 noi...

Sursa foto: Mega Image România

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
COVID-19 |Transportul de mărfuri îngreunat: prețurile produselor proaspete cresc
Setari Cookie-uri