Smithfield România, companie americană din industria alimentară, se alătură luptei contra COVID-19 și donează 200.000 de lei spitalelor din județul Timiș. Totodată, compania a demarat achiziția de echipamente medicale de protecție, în valoare de 80.000 de lei.

Recent, Smithfield România a făcut donații Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara (100.000 lei) și Asociației pentru ATI "Aurel Mogoșeanu" din Timișoara (100.000 lei), în vederea combaterii extinderii virusului COVID 19.

Totodată, echipamentele medicale de protecție ce urmează a fi achiziționate de către Smithfield România vor fi oferite cu titlu de sponsorizare mai multor instituții medicale din județul Timiș, iar valoarea se ridică la 80.000 de lei.

"Mesajul nostru este că, împreună, putem depăși acest moment critic. Este esențial să rămânem calmi, să fim responsabili și să ajutăm comunitatea din care facem parte, respectând totodată măsurile de protecție și de combatere a transmiterii virusului. De aceea, vom continua să susținem eforturile cadrelor medicale din comunitățile noastre, așa cum am mai făcut-o deja, oferind sprijin financiar sau echipamente medicale pentru spitalele din Timișoara", a declarat Goran Panici, Director General, Smithfield România.

Aceste acțiuni se înscriu în programul prioritar Smithfield România de sprijin pentru spitalele și instituțiile medicale din Timișoara și din județul Timiș, care în ultimul an a mai inclus: donații în valoare de 200.000 de euro, prin care a fost renovată o secție a noii clădiri a Spitalului de copii Louis Țurcanu din Timișoara; sprijin pentru reparația centrului medical pentru copii și tineri ai Fundației Cristian Șerban; sprijin financiar pentru achiziționarea echipamentelor necesare unui centru de transfuzie mobil care deservește cele 17 spitale din județul Timiș; sprijin financiar oferit Asociației Pacienților cu Reumatism din Banat pentru achiziționarea de echipamente medicale; sprijin financiar oferit Spitalului Dr. Karl Diel din Jimbolia pentru achiziția de aparatură medicală.

Citeste si:
De ce riscă Europa să nu atingă obiectivele climatice până în 2030
De ce riscă Europa să nu...

Cu sediul în Smithfield, Va. din 1936, Smithfield Foods, Inc. este o companie americană din industria alimentară, cu rădăcini în agricultură și acoperire globală. Smithfield deține un portofoliu de branduri reprezentative, cum ar fi Smithfield, Eckrich și Nathan’s Famous.

Sursa foto: Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri