Lidl își va închide magazinele din România în prima și a doua zi de Paște și le oferă, astfel, tuturor angajaților din cele 265 de magazine două zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 19 și 20 aprilie 2020, anunță compania într-un comunicat de presă.

Lidl își va închide magazinele din România în prima și a doua zi de Paște, respectiv pe 19 și 20 aprilie. Clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până pe 18 aprilie inclusiv, activitatea fiind reluată marți, 21 aprilie.

Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri anuale de Paște, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare, diverse sporuri și remunerație pentru orele suplimentare.

Programul magazinelor Lidl poate fi consultat și pe site-ul companiei, aici.

Lidl România a cumpărat prima secție mobilă de terapie intensivă din țară, care are 12 paturi și poate fi deplasată rapid oriunde în țară. Unitatea costă 264.930 de dolari și va putea prelua pacienţii în stare critică, urmare a infecţiei cu SARS-CoV-2.

Citeste si:
Schimbări la vârful Lidl: Marco Giudici preia funcția de CEO
Schimbări la vârful Lidl:...

Lidl a modificat programul magazinelor, în acord cu deciziile autorităților și din grijă pentru angajații din magazine.

Lidl recomandă persoanelor juridice care au nevoie de emiterea unei facturi fiscale pentru produsele achiziționate din rețeaua sa de magazine să utilizeze platforma factura.lidl.ro, pentru a limita timpul petrecut în magazine și a preveni răspândirea virusului COVID-19 în rândul angajaților și clienților săi.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.

Citeste si:
Cocorico, afaceri de 158 de milioane de lei, în primele 3 luni din...
Aaylex, producătorul...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri