Vânzările Flanco au scăzut cu 30% în luna martie, după ce retailerul a închis magazinele din malluri și câteva dintre magazinele stradale, iar clienții au preferat să cumpere mai mult din online, unde vânzările au înregistrat o creștere de 50%, a declarat, pentru retail.ro, Dragoș Sîrbu, CEO al Flanco, unul dintre principalii retaileri din IT&C.

„Per total, datorită primelor zile din lună, scăderile din martie nu au fost chiar atât de dramatice, ci s-au situat în jur de 30%, dar ulterior lucrurile au evoluat pe o pantă descendentă. Am închis și noi toate magazinele mari din mall-uri, dar magazinele stradale din toată țara au rămas deschise, cu excepția unor situații în care randamentul locației nu era strălucit nici în vremuri obișnuite. Vânzările online au crescut, după cum era și firesc, cu 50%”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO al Flanco.

În online, cele mai căutat produse au fost espressoarele, imprimantele, televizoarele, consolele, jocurile PS4 și electrocasnicele mici. În magazinele fizice deschise de Flanco, cele mai căutate produse au fost, în luna martie, imprimantele și accesoriile, mașinile de făcut pâine, cuptoarele electrice și cuptoarele cu microunde.

Citește mai multe pe retail.ro despre cele mai vândute produse de Flanco, în luna martie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri