Distribuitorul de componente și echipamente electronice și de telecomunicații, Magazin GSM, va începe comercializarea a 150.000 de măști de protecție în fiecare săptămână, cu adaos comercial zero. Astfel, măștile vor putea fi cumpărate cu 2,10 lei fără TVA, de pe site-ul companiei, magazingsm.ro, precum și de pe website-urile marketplace.eMAG și covidprotection.ro, se arată într-un comunicat de presă.

„Compania renunță la adaosul comercial practicat uzual pentru această cantitate, a cărei valoare totală este de 85.000 USD, pentru a sprijini accesul populației la un produs care a devenit de maximă necesitate și care se găsește tot mai greu și la prețuri din ce în ce mai mari”, se arată în comunicatul de presă.

Măștile pot fi achiziționate de pe: www.magazingsm.ro, www.covidprotection.ro și www.marketplace.eMAG.ro.

Campania a început pe 16 aprilie și va dura atât timp cât va exista cerere pentru acest tip de produse la nivelul populației, așadar cel puțin până la sistarea stării de urgență. Măștile sunt de unică folosință, au trei straturi și oferă protecție împotriva particulelor și sunt aprobate ca echipament de protecție pentru civili, certificatele de conformitate fiind trecute prin filtrul Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

Retail jobs

„Demarăm această campanie pentru că am simțit nevoia să ajutăm, în situația delicată pe care o traversăm, în contextul în care măștile de protecție au ajuns un bun de primă necesitate, iar oamenii le găsesc tot mai greu și la prețuri nejustificat de ridicate. Am considerat că este un gest firesc să renunțăm la adaosul comercial. Este un moment în care trebuie să fim solidari și să ne sprijinim reciproc", a declarat Bogdan Stroi, antreprenor și proprietar al Magazin GSM.

Măștile sunt de unică folosință și pot fi purtate maximum patru ore, astfel încât să ofere protecție optimă împotriva particulelor. Produsele au dimensiune universală, fiind perfect ajustabile la toate contururile feței, și sunt dotate cu bandă elastică de ureche. Fiecare cutie conține 50 de măști și vor fi comercializate maximum cinci cutii per comandă, pentru a se evita specula.

Citeste si:
Braşov: Prefectul anunţă reintroducerea măştii de protecţie în...
Braşov: Prefectul anunţă...

Magazin GSM importă măștile din China, iar costul acestora include transportul și toate taxele vamale.

„Vom menține prețul foarte scăzut toată această perioadă, renunțând la orice profit pentru companie, iar orice fluctuație de cost este influențată de creșterea prețurilor la furnizor, în China, sau a TVA-ului. Cred că este important ca mediul de afaceri, de la companiile mari la micii întreprinzători, să dea un semnal clar că este alături de populație și că va sancționa orice tentativă de speculare a acestei situații grele, care ne afectează pe toți", a adăugat Bogdan Stroi.

Pe 10 aprilie, Magazin GSM a lansat un nou magazine online, www.covidprotection.ro, unde sunt comercializate strict materiale și echipamente de protecție în lupta împotriva COVID-19, și ai cărui clienți sunt în principal persoane juridice. Măștile vor putea fi cumpărate și de aici, fiind singurele echipamente care pot fi achiziționate la un preț special, restul fiind puse la vânzare în regim obișnuit.

Citeste si:
Altex vinde 5 milioane de măști la 2,99 lei bucata, fără adaos...
Altex România vinde 5...

Magazin GSM este un magazine online, administrat de antreprenorul român Bogdan Stroi, ale cărui baze au fost puse în 2010. Acesta distribuie componente și echipamente electronice și de telecomunicații, cu livrare în 24 de ore, din stocul propriu. Compania furnizează pe piața locală accesorii gsm, soluţii hardware pentru telefoane mobile, precum și componente pentru toate tipurile de telefoane mobile şi multimedia.

Sursa foto: Noah | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri