Compania aeriană Wizz Air anunţă că, începând cu data de 1 mai, va implementa măsuri adiţionale de igienă pentru a asigura sănătatea clienţilor şi echipajelor, notează Agerpres.

Ca parte a măsurilor de protecţie, pasagerii vor trebui să efectueze operaţiunile de check-in şi să efectueze orice achiziţii de servicii online (cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare), pentru a reduce interacţiunea neesenţială la aeroport.

De asemenea, oficialii Wizz Air recomandă utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor - acolo unde sunt disponibile - şi verificarea rapidă de securitate pe aeroporturi pentru a creşte şi mai mult distanţarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării. În plus, pasagerii sunt rugaţi să adopte noile reguli de distanţare fizică atât în timpul îmbarcării, cât şi al debarcării.

„Deşi filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile şi bacteriile din aerul din cabină, echipajul, precum şi pasagerii vor avea obligaţia să poarte măşti pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord şi încurajarea plăţii cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanţarea locurilor între pasageri. Wizz Air va continua programul său de curăţenie zilnic strict pentru toată flota în exploatare, toate aeronavele fiind dezinfectate peste noapte, în conformitate cu instrucţiunile oficiale", menţionează compania.

Recent, Wizz Air a anunţat că este pregătită să-şi redeschidă baza de la Timişoara începând cu data de 1 mai 2020, dar reluarea operaţiunilor de zbor depinde de decizia autorităţilor de a elimina sau prelungi actualele restricţii de zbor către şi dinspre România.

„Dacă se vor păstra restricţiile, redeschiderea bazei va fi amânată", susţine compania.

Compania precizează faptul că, începând din luna mai a acestui an, dacă nu vor exista noi restricţii, zborurile ar putea fi reluate pe ruta dinspre Timişoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franţa), Barcelona El Prat (Spania), Dortmund, Frankfurt Hahn (Germania), Roma Ciampino (Italia), Londra Luton (Marea Britanie).

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321, una dintre cele mai tinere flote din lume şi oferă mai mult de 710 rute din 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări.

În ultimele 12 luni, un număr de 40 de milioane de pasageri au ales să călătorească cu avioanele operate de Wizz Air.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri