Altex România donează monitoare de terapie intensivă către spitale din România

Monitoare de Terapie Intensivă, comandate de Altex România și aduse în țară cu ajutorul unui avion militar, au ajuns către mai multe spitale implicate în lupta împotriva COVID-19, valoarea sponsorizării fiind de 60.000 de euro, informează compania într-un comunicat de presă.

Primele trei monitoare au fost donate Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, respectiv Spitalului Clinic Colentina, ambele aflate în administrarea Primăriei Municipiului București, prin ASSMB. Alte patru monitoare au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Altex România anunță că a contractat și serviciile unei firme specializate pentru a pune în funcțiune monitoarele în spitale, întrucât respectarea condițiilor de acuratețe la montare este esențială pentru exploatarea ulterioară a acestor monitoare la cei mai buni parametri.

Monitoarele de funcții vitale sunt dispozitive foarte importante pentru supravegherea pacienților cu forme medii sau severe de boală. În pavilionul în care vor ajunge aceste monitoare, la Terapie Acută, erau necesare monitoare suplimentare și mai noi, și acum le avem

Dr. Simin-Aysel FLORESCU, director medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

Citeste si:
Inspecții inopinate la Altex, eMAG, Flanco și Samsung, derulate de...
Inspecții inopinate la Altex,...

Fundația Altex și Altex România au lansat pe site-ul www.altex.ro campania #împreună prin care își doresc, alături de clienți, să doteze cu aparatură performantă 30 de paturi din secțiile de Terapie Intensivă ale spitalelor din România, respectiv cu monitoare și ventilatoare de ultimă generație.

Echipamentele au fost analizate, selectate și validate de către medici si specialiști, parte din ei fiind membri ai Comisiei COVID-19 din cadrul Ministerului Sănătății.

Altex România este o companie de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară.

Citeste si:
Michael Jordan a donat 10 mil. dolari pentru deschiderea a două...
Michael Jordan a donat 10...
Sursa foto: Altex
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri