Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Voluntari, județul Ilfov, pe data de 7 mai, creând astfel 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin este situat pe Str. Emil Racoviță, Nr. 51 și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, potrivit comunicatului de presă.

Noul magazin din Voluntari, în care vor lucra aproximativ 20 de angajați, are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de peste 130 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi încărcate două mașini simultan.

Orarul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, iar duminica între 9:00 și 18:00.

Noul magazin Lidl din Voluntari dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Citeste si:
Lidl inaugurează un magazin în Brașov și face angajări
Lidl inaugurează un magazin...

Măsuri împotriva răspândirii Coronavirusului

În noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Lidl le recomandă clienților să respecte, în același timp, măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Printre măsuri se numără:

  • montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat
  • limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin
  • montarea de dispensere cu soluție dezinfectantă pentru clienți și dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat etc.).

În plus, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără:

  • plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin Lidl din Voluntari se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.

Citeste si:
Patru luni până la Crăciun: brazii au apărut deja în anumite magazine
Patru luni până la Crăciun:...

Sursa foto: Lidl România

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri