Mega Image deschide primul magazin din Oradea, parte din planul de expansiune în teritorii noi din țară, în orașe care sunt centre urbane puternice, cu potențial și dezvoltare accelerată. Retailerul vrea, ca până la finalul anului, să deschidă alte două unități în oraș.

Primul magazin Mega Image din Oradea, situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 79, bloc C29, va fi deschis pentru public începând cu 8 mai și are o surpafață totală de 412 mp. Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00, potrivit comunicatului de presă.

Până la finalul anului, planul Mega Image de expasiune include alte două magazine care vor fi deschise în Oradea.

Venim alături de comunitatea din Oradea într-o perioadă în care credem că este important să continuăm să investim, atât în dezvoltare, cât și în producătorii locali care au nevoie de susținere mai mult decât oricând. Oferim astfel o sortimentație completă de produse prin parteneriate strategice cu producători români, din întreaga țară, dar și din regiune, alături de produse internaționale cu specific, care vor face o diferență la cumpărături.

Mircea Moga, CEO Mega Image.

Citeste si:
Care sunt elementele esențiale pentru fiecare birou
Care sunt elementele...

Mega Image Ștefan cel Mare din Oradea aduce o sortimentație completă de produse marcă proprie Delhaize și 365, care include produse alimentare, de menaj și de îngrijire. Pentru categoria de carne, brandul propriu „Bun de tot” oferă o gamă de produse proaspete din carne de pui provenită de la producători români, iar brandul propriu „Mega Apetit” include soluții pentru mese gata pregătite în orice moment al zilei. Brandul propriu „Delicata” de ciocolată belgiană și marca proprie „Gusturi Românești” sunt și ele prezente.

În plus, legumele și fructele de sezon sunt livrate direct de către producătorii locali din programul „Gusturi românești„ de la gospodari și au o zonă dedicată în magazin. Mega Image a încheiat parteneriate și cu alți producători locali pentru diferite categorii de produse precum panificație (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificație Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), mezeluri (Szekely Falat), bere (CsikiSor).

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citeste si:
Sute de transportatori rutieri protestează în Arad și Oradea
Sute de transportatori...
Sursa foto: Mega Image România

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri