Producătorul de lactate Napolact lansează magazin online

Producătorul de lactate Napolact anunță lansarea magazinului online Napolact, de unde se pot comanda produsele brandului. Serviciul este valabil momentan doar pentru clujeni, comenzile nu au limită de valoare, iar transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

Cumpărăturile făcute în mediul virtual au devenit fireşti și, astfel, FrieslandCampina România a dorit să ofere și clienților Napolact oportunitatea de a comanda online produsele lor favorite direct din magazinul din Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat de presă.

În plus, pentru a veni în ajutorul persoanelor defavorizate, pe platforma de online shopping clujenii pot achiziționa și dona produse pentru Banca pentru Alimente Cluj. Mai mult decât atât, oricine, de oriunde din ţară, poate intra pe platformă și cumpăra produse pentru a fi donate către Banca pentru Alimente Cluj. Pentru fiecare coş de cumpărături sau de donații ale unui client, FrieslandCampina România va dona o cantitate identică, dublând echivalentul conţinutului, până pe 21 iunie 2020. Produsele lactate astfel colectate vor fi donate către Banca pentru Alimente Cluj.

“Lumea din jurul nostru se schimbă de pe o zi pe alta, online-ul a devenit noul normal ne-am dorit să venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu o platformă digitală, special concepută pentru Napolact. Pentru început, o testăm în Cluj, unde putem livra direct din magazinul nostru. Pentru că tot timpul suntem preocupaţi să facem lucrurile așa cum se cuvine, ne dorim ca, odată cu lansarea platformei, să venim și în întâmpinarea celor care au cea mai mare nevoie de ajutor în perioada aceasta dificilă. Astfel, oferim posibilitatea de a achiziţiona şi dona produse Napolact către Banca pentru Alimente Cluj, prin intermediul căreia acestea vor ajunge la cei care au cea mai multa nevoie de ele. Fiecare donație de produse este astfel dublată de companie și sperăm ca, împreună cu clienții noștri, să ajutăm cât mai multe persoane”, spune Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

Citește și: Angajări pe timp de pandemie: FrieslandCampina își extinde echipele de producție ale fabricilor din Cluj și Mureș

Citeste si:
O fabrică românească a lansat un program de învățământ profesional...
O fabrică românească a lansat...

"Ne bucură mult contribuția creativă a celor de la Napolact, prin care și-au asumat să ajute Banca pentru Alimente Cluj proporțional cu vânzările lor de produse. Astfel, noi vom putea ajunge cu produse alimentare la un număr cât mai mare de beneficiari. Continuăm și după acest proiect colaborarea, pentru că Napolact și-a exprimat dorința de a deveni partener oficial al Băncii pentru Alimente Cluj. Vă invit pe toți să fiți parte din acest parteneriat, cumparând produsele Napolact de pe noul site", afirmă Cami Gui, Președintele Băncii pentru Alimente Cluj.

De la începutul stării de urgență FrieslandCampina România a donat peste șase tone de produse Napolact către spitale si asociații din Cluj și Mureș, printre care Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureș. În București, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19: Spitalul V Babeș, Spitatul Balș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul Colțea.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

Citeste si:
Vegis.ro anunță investiții de 250.000 de euro în 2021
Vegis.ro anunță investiții de...
Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri