xpresscups este un nou serviciu de abonare la cafeau de specialitate, lansat în București de Cătălin Modorcea. Abonații vor primi lunar cafeaua lor de specialitate preferată acasă, alături de instrucțiuni de preparare.

Xpresscups funcționează sub forma unui sistem de abonare, prin care utilizatorii pot selecta unul sau mai multe pachete care să le fie livrate lunar, putând alege din patru varietăți de cafea de specialitate, livrată boabe sau proaspăt măcinată. Opțiunile includ două sortimente de cafea prăjită special pentru preparare în stil brew (cafea la filtru, ibric, V60, chemex, moka pot) - Rwanda Brew, Ethiopia Brew și două sortimente de cafea prăjită pentru espresso și rețete bazate pe espresso - Kenya Espresso și Roasters Espresso, potrivit unui comunicat de presă.

Abonamentele sunt flexibile, iar cafeaua poate fi cumpărată și separat, nu neapărat în baza unui abonament. Utilizatorii pot alege să comande tot de pe același site și căni sau tricouri personalizate cu ilustrațiile unui designer român.

La începutul lunii mai, xpresscups a primit o investiție inițială de 10.000 de euro din partea lui Narcis Nedelcu, fonduri ce vor fi folosite pentru promovare și dezvoltare:

Cătălin Modorcea, fondatorul xpresscups, are peste șapte ani de experiență în Digital Marketing și este ambasadorul Upwork în România de doi ani.

Retail jobs

Sursa foto: xpresscups
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri