Elefant.ro a dat startul la elefantFest, târg de carte online ce are loc în România. Evenimentul va dura până duminică, 31 mai, inclusiv, și va găzdui standurile digitale a 40 de edituri din România, dar și un stand de carte în limbă străină cu peste 600.000 de titluri de la case internaționale de renume.

Oferim iubitorilor de carte un eveniment unic până acum în peisajul cultural, un târg online unde au acces pasionații de literatură din întreaga țară. Îi invităm să descopere ultimele noutăți pe care cele mai mari edituri din țară și din străinătate le oferă în aceste zile.

Sergiu Chircă, CEO elefant.ro

Aproape 50 de evenimente de lansare de carte și dialoguri cu autorii vor avea loc în cele 5 zile de târg, printre scriitorii români renumiți care urmează a-și lansa noi titluri la elefantFest numărându-se:

  • Gabriel Liiceanu,
  • Mircea Cărtărescu,
  • Ioana Pârvulescu,
  • Stelian Tănase,
  • Radu Paraschivescu și mulți alții.

Totodată, în timpul elefantFest își vor lansa noi titluri și apreciații autori de cărți de specialitate, parenting sau pentru copii Mihaela Bilic, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alec Blenche, Alex și Cristina Donovici.

Retail jobs

Dintre autorii străini care vor avea lansări în aceste zile la elefantFest se numără Kate Elizabeth Russell, Carl Honoré, Daniel Feldman și mulți alții. Întregul calendar de evenimente ce vor avea loc în timpul elefantFest poate fi consultat aici: https://www.elefant.ro/program-targ-de-carte-cms-program-targ-de-carte.

În timpul elefantFest peste 40 de titluri cu autograf sunt puse la dispoziția pasionaților de lectură și vor putea fi achiziționate la prețuri speciale din stadurile editurilor.

Standul internațional de carte în limba engleză va include titluri de la case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.000.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii strategici la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Citeste si:
Auchan găzduiește târguri tematice de carte, accesorii auto și...
Hipermarketurile Auchan...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri