Centrul Comercial Colosseum, localizat în sectorul 1 al capitalei, anunță programul de funcționare valabil pe durata stării de alertă, intrată oficial în vigoare începând cu data de 18 mai 2020.

Carrefour, Altex, Leroy Merlin, Jysk, salonul de înfrumusețare Xpressions Beauty Salon, petshop-ul Animax, magazinul de produse naturiste Esența Plant, Pizza Bonita, Nedelya, Grill Colosseum, magazinul de optică medicală Diris, Inmedio și farmacia HelpNet sunt deschise pentru public, inclusiv magazinele de haine și accesorii care au acces direct din exteriorul clădirii, precum Pepco, Sport Vision și LC Waikiki.

Unele dintre acestea au adoptat un program special de funcționare, de tipul click & collect, take-away, drive-in sau livrare la domiciliu.

Toate magazinele funcționează în condiții sporite de igienă și în confomitate cu normele legale de siguranță impuse. ­­ Pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19 și pentru protejarea clienților și angajaților, în Centrul Comercial Colosseum au fost adoptate o serie de măsuri precum igienizarea contantă a spațiilor interioare folosind materiale și proceduri în conformitate cu recomandările INSP, controlul fluxului de persoane pentru evitarea aglomerărilor, marcarea corespunzătoare a zonelor circulate cu materiale direcționale și informații de siguranță și protecție, dezinfectarea constantă a zonelor intens circulate, dotarea cu dispensere de gel dezinfectant, săpun și uscătoare de mâini pentru uz public, obligativitatea purtării măștii de protecție și obligativitatea păstrării unei distanțe de minim 2 metri față de persoanele din jur în spațiile interioare.

Citește și: Măsurile de distanțare socială pe care le iau mall-urile pentru redeschidere

Programul de funcționare al magazinelor deschise în Colosseum

  • Carrefour L-D: 7:30 – 22:00
  • Leroy Merlin Program Clienți: L-D 8:00-20:00; Program drive-in: L-S 7:00 -20:00
  • Altex L-D: 09:00 – 21:00 (livrare produse la domiciliu)
  • Sport Vision L-D: 11:00 – 20:00
  • Jysk L-D: 10:00 – 20:00
  • LC Waikiki L-D: 09:00 – 21:00
  • Pepco L-D: 09:00 – 21:00
  • Xpressions Beauty Salon L-D: 10:00 – 20:00
  • Helpnet L-D: 9:00 – 20:00
  • Esența Plant L-D: 09:00 – 20:00
  • Animax L-D: 09:00 – 19:00
  • Inmedio L-D: 09:00 – 21:00
  • Diris Optică Medicală L-D: 12:00 – 20:00
  • Nedelya L-D: 9:00 – 21:00
  • Pizza Bonita L-D: 12:00 – 20:00 (take-away și livrări la domiciliu)
  • Grill Coloseum L-D: 9:00 – 19:00 (take-away).

Mulțumită brandurilor de succes care operează magazine în centrul nostru comercial și care au ramas deschise în condițiile permise de lege, de la instituirea stării de urgență și până în prezent, a fost asigurat un flux constant de clienți. Formatul și mixul de chiriași ne-au permis sa asigurăm în permanență bunurile și serviciile de care comunitatea are nevoie și să parcurgem o revenire graduală la normal.”, a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum.

Programul de funcționare al tuturor magazinelor găzduite de Centrul Comercial Colosseum poate fi accesat și pe site-ul centrului comercial. Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum oferă un concept de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii « fashion » și sport, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, a tramvaiului 45, precum și prin cele două linii de microbuze Carrefour cu puncte de legătură în piața Chibrit și localitatea Chitila. Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri