Mall-urile din București se redeschid. Care sunt măsurile suplimentare adoptate

Centrele Plaza România și Bucureşti Mall-Vitan au luat măsuri suplimentare față de cele anunțate de autorități.

Măsuri suplimentare implementate

Ne-am conformat cu toate cerinţele autorităţilor, dar am implementat şi măsuri suplimentare de protecţie, pentru că facem tot ce ne stă în putinţă pentru a asigura protecția sănătății clienţilor, angajaţilor noştri și a tuturor celor care lucrează în centrele comerciale. Astfel, am investit în măsuri de siguranță suplimentare menite să ofere siguranța faptului că protecția este prioritară în centrele noastre comerciale.

Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație MallDova

1. Sistemele de ventilaţie ale celor două centre comerciale folosesc doar aport de aer proaspăt din exterior de până la 100%, 24 de ore pe zi, şapte zile din şapte, toate filtrele de aer au fost înlocuite, iar frecvenţa de curăţare şi dezinfectare a centralelor de tratare a aerului a fost crescută prin intensificarea operaţiunilor de revizie. Totodată, vor fi instalate sisteme de purificare a aerului în lifturi .

2. Pentru zonele de contact direct (de exemplu, butoane lifturi, balustrade, mânere etc) și pentru suprafeţele de trafic intens se aplică dezinfectarea intensivă, cu ajutorul soluțiilor speciale biocide.

Citeste si:
99% din magazinele din București Mall-Vitan și Plaza România s-au...
Aproximativ 99% din...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

3. Frecvent, se face dezinfecție prin nebulizare, acțiune care asigură igienizarea spațiilor mari, cu o distribuție eficientă a agentului dezinfectant, inclusiv în zone greu accesibile (guri de ventilaţie, aparate de aer condiţionat).

4. De asemenea, în România a fost implementat în Bucureşti Mall-Vitan un sistem de igienizare cu tehnologie UV a mâinilor curente la scările rulante. Tehnologia de ultimă generație dezinfectează constant banda din interior și permite astfel utilizarea acesteia în siguranță în orice moment, eliminând riscul de transmitere a bacteriilor și virușilor.

5. La intrările în centrele comerciale, clienţii au la dispoziţie dozatoare cu substanţe pentru dezinfectarea mâinilor, mochetele au fost impregnate cu dezinfectant și au fost instalate porţi pentru verificarea temperaturii corporale, conform cerințelor autorităților.

6. În ceea ce priveşte distanţarea socială, fluxurile de intrare şi ieşire ale clienţilor au fost separate. Fiecare intrare este monitorizată de un agent de pază pentru verificarea purtării măştii de protecţie şi utilizarea lifturilor este recomandată pentru cel mult două persoane în cazul în care nu sunt membri ai aceleiaşi familii.

Citeste si:
Două mall-uri din București și-au redus programul de funcționare
București Mall - Vitan și...

7. Utilizarea cărucioarelor pentru copii puse la dispoziţia clienţilor a fost suspendată temporar, pentru a asigura protecţia celor mici.

Anchor Grup și-a început activitatea în România acum mai mult de două decenii. De atunci şi până în prezent, investiţia companiei a depăşit 400 de milioane de euro. Portofoliul ei include o componentă de retail: Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, București Mall - Vitan, urmat de Plaza România.

În plus, investițiile din ultimii ani ale Anchor Grup vizează sectorul rezidențial. Acestea au început cu InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri. La ora actuală, ansamblul rezidenţial Pallady Towers - peste 200 de apartamente aflate în două clădiri - este proiectul în dezvoltare al companiei din acest domeniu.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, clădiri de birouri: Anchor Plaza, care are un grad de ocupare de 100%, Plaza România Offices și, respectiv, Metropol Plaza, care se află încă în lucru. Compania este condusă de Affan Yildirim, Director general, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație MallDova.

Citeste si:
Teatrele, cinematografele se vor putea deschide probabil din 1...
Teatrele, cinematografele,...

Sursa foto: Facebook/Plaza Romania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri