Complice.ro, magazin de cadouri și recompense experiențiale, extinde categoria experiențelor cu celebrități către mesaje video personalizate transmise online. Lansate încă din luna martie ca primi pași spre adaptarea la contextul de distanțare socială actual, este estimat că mesajele de la celebrități vor reprezenta aproape 10% din valoarea experiențelor accesate de segmentul B2C anul acesta. Experiențele cu celebrități își vor crește astfel ponderea la aproape 30% din acest segment în 2022.

Interesul pentru experiențele cu celebrități a existat încă de la lansarea site-ului de cadouri experiențiale astfel încât au reprezentat un segment important din portofoliul de lansare al Complice.ro.

În 2019, experiențele cu persoane publice au reprezentat 17% din cifra de afaceri realizată de Complice.ro pe segmentul clienților residential, fiind printre cele mai populare opțiuni ale acestora.

Până la declanșarea restricțiilor sociale cauzate de contextul Covid19 experiențele care implicau celebrități se desfășurau offline, însă noua realitate a accelerat dezvoltarea acestui segment de experiențe în online. Astfel, experiențelor offline alături de Victor Hănescu, Alex Filip, Andrei Roșu și mulți alții, li se adaugă un portofoliu în continuă dezvoltare de mesaje personalizate online de la celebrități.

Retail jobs

Odată cu introducerea acestui segment – în care se regăsesc deja nume locale de rezonanță precum Monica Anghel, Irina Margareta Nistor, Helmut Duckadam, Wilmark sau Andreea Runceanu (Amadeus) – Complice.ro estimează că ponderea categoriei experiențelor cu celebrități va crește în cifra totală de afaceri, urmând ca în următorii 2 ani să genereze aproape 30% din vânzările către B2C.

"Realizarea acestor experiențe este independentă de locație, fiind personalizate, înregistrate și transmise online de către vedeta respectivă. Faptul că pot fi accesate la distanță este un avantaj în această perioadă. Pe fondul interesului manifestat de clienți, portofoliul de experiențe video cu celebrități este într-o permanentă extindere, acestea fiind ușor de adaptat unor situații diverse: aniversări, o reușită importantă, o situație mai dificilă, un job nou sau, pur și simplu, o surpriză din partea echipei ori prietenilor – spune Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Citeste si:
3 cadouri perfecte pentru o zi de naștere
3 cadouri perfecte pentru o...

Experiențele online, soluția acestui an

Complice.ro a debutat cu o creștere de 200% în prima parte a anului, însă situația pandemică globală din ultimele trei luni a blocat majoritatea proiectelor noi din B2B și a afectat vânzările pe segmentul B2C. În total, media comenzii a scăzut cu 30% și a ajuns la o valoare de 230 de euro.

"Deși am adaptat foarte rapid portofoliul de experiențe prin migrare către online și am lansat experiențe noi încă din martie, tranziția are loc destul de lent. Astfel, pentru anul acesta revizuim prognozele permanent și rămânem orientați către dezvoltarea experiențelor online. De asemenea, vom continua adăugarea în portofoliu de experiențe offline care permit desfășurarea în condiții de siguranță deplină", precizează Oana Pascu.

Pachetele de experiențe online sunt actualizate constant, astfel încât să acopere categorii cât mai variate de cadouri experiențiale, atât pentru segmentul residential, cât și pentru cel B2B, puternic afectat de noul context in care inițiativele corporate de reward, recognition & incentive au trecut de asemenea în online.

Citeste si:
Cât au cheltuit și ce cadouri inedite au cumpărat românii în 2021
Cât au cheltuit și ce cadouri...

Complice.ro este un magazin online specializat în cadouri și recompense experiențiale. Pachetele de experiențe acoperă atât nevoile clienților corporate, cât și pe cele ale clienților residential. Pentru clienții corporate există un portofoliu extins de tool-uri alternative de reward, recognition & incentive pentru angajați, clienți și parteneri de afaceri, dar și soluții creative pentru evenimentele corporate. Pentru clienții residential experiențele se adresează celor care își doresc să depășească sfera cadourilor-obiect, acoperind zonele de dezvoltare personală, relaxare, adrenalină, gourmet și multe altele.

În cei 4 ani de când activează pe piața cadourilor experiențiale, Complice.ro a livrat mai mult de 1.000 de experiențe inedite pentru clienți din zona corporate și residential, dintr-un portofoliu care include peste 190 de experiențe predefinite pe site, construite cu ajutorul a peste 150 de parteneri din București, dar și din restul țarii sau chiar de peste hotare.

Citeste si:
Kim Kardashian își deschide o nouă companie. Ce planuri are.
Kim Kardashian își deschide o...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F