Sphera Franchise Group, operatorul pe plan local, în sistem de master franciză, a lanțului de restaurante KFC, anunță deschiderea unei noi locații în cadrul centrului comercial Baia Mare Value Center.

Noul restaurant are o suprafață de aproximativ 170 mp și este situat pe Bulevardul București nr. 53. Angajații din restaurant vor fi dotați cu mănuși, măști de unică folosință, precum și cu viziere. Suprafețele din bucătarie și din întreaga locație vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi, în incintă au fost amplasate recipiente cu dezinfectanți și este încurajată plata cu cardul.

Momentan, restaurantul este deschis în regim take away până la noi directive din partea autorităților, anunță compania într-un comunicat de presă.

KFC angajează 35 de persoane în funcţii precum lucrător bucătărie, casier, bucătar și asistent manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, precizează KFC.

„Anul 2020 reprezintă cu siguranță o adevărată provocare în ceea ce privește industria HoReCa. Avem încrederea că, prin colaborarea cu autoritățile și aplicarea unor standarde riguroase, ce vizează desfășurarea activității în restaurante în cele mai sigure condiții, vom reuși, treptat, să revenim la normalitate. Ne propunem ca oamenii care vor trece pragul noului restaurant KFC să se bucure în continuare de produse proaspăt preparate zilnic în bucătăriile noastre, după rețeta secretă a colonelului, având certitudinea că, pentru noi, siguranța lor reprezintă principala preocupare”, a declarat Marian Gogu, director general al KFC România.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de master franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Sursa foto: KFC

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri