World Class Romania a început redeschiderea etapizată a cluburilor de health & fitness din rețea, odată cu încheierea stării de urgență impuse de epidemia COVID-19. Aproximativ 40% dintre clienții rețelei, reprezentând peste 26.000 de persoane, s-au întors deja la rutina lor de antrenamente la sală. Recent, un client World Class Lujerului și un alt client World Class Promenada au participat la antrenamente în cluburi fără să prezinte simptome COVID-19, dar au avut simptome în ziua următoare. În urma testărilor, rezultatele au fost pozitive. Cei 2 clienți au anunțat World Class Romania imediat și conform legislației în vigoare, DSP a preluat aceste cazuri și a inițiat anchete epidemiologice.

World Class Romania colaborează cu autoritățile punând la dispoziția DSP listele cu toți clienții și angajații prezenți în cluburi în același timp cu clienții testați pozitiv.

3 angajați depistați pozitiv

Imediat după confirmarea celor două cazuri de coronavirus ale clienților săi, World Class Romania a decis să testeze pentru COVID-19 întregul personal al celor două cluburi, iar cluburile au fost închise imediat timp de 24 de ore, pentru igienizare și dezinfectare, inclusiv prin nebulizarea tuturor spațiilor și a instalațiilor de aer condiționat.

În urma testării personalului, 3 angajați din recepția clubului World Class Lujerului au fost testați pozitiv. Ca urmare a acestor rezultate, întregul personal și colaboratorii clubului au intrat în perioada de izolare de 14 zile, prevăzută de reglementările în vigoare, urmând să efectueze încă un set de teste COVID-19 la sfârșitul acestei perioade.

În cazul tuturor celor 5 persoane depistate pozitiv, infectarea cu DOVID-19 nu s-a produs în cluburile World Class.

Citeste si:
Sport după pandemie. World Class oferă o perioadă de gratuitate...
Sport după pandemie. World...

Toate investigațiile medicale ale angajaților sunt suportate de către companie.

Niciun antrenor personal și niciun instructor de group fitness World Class nu este în prezent depistat pozitiv cu COVID-19.

Măsuri de protecție în săli

Redeschiderea cluburilor s-a realizat cu respectarea tuturor normelor și reglementarilor prevăzute de lege, în vederea prevenirii infectării cu COVID-19.

Noile măsuri sanitare, de siguranță și prevenire includ menținerea distanțării fizice, limitarea gradului de ocupare al cluburilor, igienizarea suprafețelor și a echipamentelor, precum și screeningul angajaților și clienților pentru depistarea eventualelor simptome specifice Covid-19.

Citeste si:
Schimbări pregătite de restaurante: prețuri mai mari și modificarea...
Schimbări pregătite de...

World Class România este unul dintre liderii de piață în industria locală de wellness, cu un număr total de 40 de cluburi de health & fitness în întreaga țară și peste 64.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă generație și clase diversificate de group fitness. World Class este partener tradițional LES MILLS ™.

World Class România este deținută de Resource Partners, fondul de capital privat CEE, susținut de mai mulți investitori instituționali. Fondul se concentrează pe proiecte de investiții în România, Polonia și alte țări ale UE din Europa de Est.

Sursa foto: Facebook/World Class Romania

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri