Sphera Franchise Group continuă extinderea rețelei KFC la nivel internațional, în Italia

În prezent, KFC deține 17 locații în Italia și acoperă zone importante de tranzit precum Trivenetto și Piemont. Noua locație este prima din regiunea Apulia/Puglia și se află în proximitatea Bari – Stazione Centrale. Inaugurarea KFC Bari Centrale marchează cea de-a cincea colaborare cu Grandi Stazioni S.p.A, compania care administrează principalele gări din Italia.

Restaurantul dispune de o suprafață totală de peste 450mp și pune la dispoziția clienților săi 96 de locuri la mese, Coffee Corner, sistem de free refill pentru băuturile răcoritoare, Wi-Fi gratuit, precum și spații special create pentru încărcarea dispozitivelor electronice.

De asemenea, unitatea oferă atât servicii de Dine-In, cât și Takeaway și Delivery. Prin parteneriatul cu furnizorii specializați în domeniu (Glovo, Uber Eats, Deliveroo, Just Eat), produsele Colonelului Sanders sunt acum disponibile pentru un număr mai mare de clienți, acoperind o arie de livrare mai mare.

Citeste si:
Italia a extins carantina pentru persoanele care intră în ţară din...
Italia a extins carantina de...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Angajații din restaurant sunt dotați cu echipament de protecție specific (măști de unică folosință mănuși etc), iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi.

Expansiunea în Italia a înregistrat un trend ascendent, de la două locații în 2017 când am intrat pe această piață, până la 17 restaurante, în prezent. În contextul actual în care domeniul HoReCa este extrem de afectat de contextul de criză, ne bucurăm de faptul că putem să mergem mai departe cu planurile de expansiune și la nivel internațional. În plus, noua deschidere reprezintă pentru noi intrarea într-o altă regiune din Italia – Puglia și extinderea către un public și mai divers.

Dan Ilie, General Manager US FOOD NETWORK S.R.L., entitate afiliată Sphera Franchise Group S.A.

Citeste si:
Situație revoltătoare: Un controlor CFR spune că purtăm măști de...
Situație revoltătoare: Un...

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri