Așa cum se anunțase deja de ceva vreme, autoritățile au lansat la apă OUG-ul care acordă 1 miliard de euro nerambursabili IMM-urilor și PFA-urilor, acesta fiind publicat ieri în Monitorul Oficial. Ca și în cazul versiunii finale IMM Invest, sesiunile de aplicare se vor deschide pe o platformă online pe care urmează să o realizeze Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

România, printre cele mai mici pachete anti-criză

Deschiderea sesiunior va fi anunțată de către Ministerul Economiei și Agenția pentru IMM-uri din subordinea sa, care gestionează programul de sprijin. Până atunci, autoritățile mai trebuie să emită și alte documente, cum sunt Ghidul solicitantului (de la Autoritatea de management pentru Programul de Competitivitate) și schemele de minimis.

Cele 3 categorii de fonduri nerambursabile sunt defalcate astfel:

1. Microgranturi pentru firme și PFA - 2.000 euro

2. Granturi de capital de lucru: 2.000-150.000 euro

3. Granturi pentru investiții: 50.000-200.000 euro

Citește continuare pe RisCo.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri