JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează cel de-al 90-lea magazin din România pe 13 august 2020, la Moșnița Nouă, lângă Timișoara. Cu o suprafață totală de 1.335 de metri patrati, magazinul JYSK din Moșnița Nouă se află pe strada Principală nr. 2, și va deservi atât clienții din localitate, cât și pe cei din sud-vestul Timișoarei.

„Ducem mai departe planurile noastre de expansiune, în ciuda acestei perioade atipice. De câțiva ani ne îndreptăm atenția și spre orașele mici și ne dorim să fim prezenți chiar și în orașe cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Moșnița Nouă devine acum cea mai mică localitate în care inaugurăm un magazin JYSK în România, având puțin peste 6.000 de locuitori. Este însă o zonă cu potențial, așa cum sunt multe localități mici situate in proximitatea marilor municipii. Credem că este important să fim aproape de clienții noștri, deoarece aceștia caută din ce în ce mai mult magazine în proximitatea locuinței lor”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

În noul magazin JYSK Moșnița Nouă clienții vor găsi un sortiment variat de produse pentru casă. În perioada 13 – 19 august 2020, cu ocazia deschiderii, vor exista oferte speciale cu reduceri de până la 75% la categorii de produse precum saltele, perne, prosoape, covorașe de baie, perdele, lenjerii de pat și cearceafuri și mobilier de interior.

JYSK Moșnița Nouă va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

JYSK mai are trei magazine în Timișoara.

Pentru că ne apropiem de sezonul de toamnă, în JYSK Moșnița Nouă va fi prezentă și noua colecție de mobilier de interior. Printre noutăți se regăsesc produse pentru zona de dining și bucătărie.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2.900 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3,79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 90 de magazine în România.

Sursa foto: JYSK

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri