Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a deschis primul magazin din sectorul 3 al Capitalei, fiind al patrulea magazin din București si ajungând la un număr total de 18 unități în rețeaua proprie, potrivit unui comunicat de presă.

Noul magazin Leroy Merlin este situat în Sectorul 3, pe Bulevardul Theodor Pallady Nr. 51 și are o suprafață de aproximativ 14.000 metri pătrați, dintre care 2.700 metri pătrați sunt destinați zonei de drive-in. Cu o echipă de 115 angajați, magazinul pune la dispoziția clienților o gamă de 30.000 produse și peste 360 locuri de parcare.

În magazin sunt amenajate zone speciale pentru gestionarea atât a comenzilor plasate online și livrate către clienți, cât și a rezervărilor de produse online cu ridicare din magazin. Un alt element de noutate este redat de noi soluții tip showroom pentru bucătării și băi, dar și de faptul că noul magazin aduce în prim plan soluții inspiraționale, pe zona de decorațiuni. De asemenea, s-a păstrat modalitatea de comandă telefonică pentru clienții care doresc să plaseze comenzi mai rapide.

Cei 115 angajați ai magazinului oferă consiliere la raft pentru achiziționarea produselor și serviciilor, și propun soluții personalizate de amenajare a casei și grădinii adaptate în funcție de nevoile și bugetul fiecărui client. Toți angajații au trecut deja prin perioada de formare în celelalte magazine Leroy Merlin din București, iar împreună cu managementul magazinului au realizat peste 400 vizite la locuitorii din zona pentru a cunoaște mai bine nevoile și așteptările acestora cu privire la produsele și serviciile de bricolaj.

„Deschiderea celui de-al patrulea magazin Leroy Merlin din București confirmă încă o dată angajamentul nostru fată de piața din România, angajament pe care ni l-am asumat încă din 2011, de la lansarea primului magazin, tot în București. Sectorul 3 este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare, iar noi dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse și servicii de calitate”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Programul magazinul Leroy Merlin Pallady este de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 08:00 – 20:00.

Leroy Merlin este unul dintre cei mai mari retaileri specializați pe bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 100 de ani la nivel mondial. Compania, parte a grupului ADEO, deține peste 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. În prezent, în România funcționeaza 18 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.500 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Sursa foto: Leroy Merlin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri