Decathlon anunță că își extinde accesibilitatea la nivel business to business, prin lansarea unui serviciu destinat companiilor, școlilor, cluburilor sportive și instituțiilor publice.

Noul serviciul include oferte pentru cadouri sau carduri cadou pentru angajați, parteneri sau furnizori, echipamente pentru teambuilding-uri sportive, produse pentru mobilitate urbană, care contribuie la reducerea amprentei de carbon, precum și produse și echipamente destinate utilizării zilnice.

Serviciul se adresează și școlilor, care pot beneficia de oferte personalizate și consultanță pentru echiparea sălilor de sport, dar și cluburilor, pentru echipamente sportive speciale.

Serviciul Decathlon B2B oferă o serie de avantaje partenerilor, printre care:

  • Accesul la articole destinate practicării a peste 70 de sporturi.
  • Plată în decurs de 30 de zile a facturilor cu valoare mai mare de 5.000 de lei.
  • Posibilitatea personalizării produselor prin imprimare, gravare sau broderie.
  • Consultanță în alegerea produselor potrivite nevoilor de business.
  • Facilități pentru instituțiile de stat (licitații in programul SICAP).
  • Garanție conform contractului.
  • Livrarea la locația solicitată de client

Comenzile pot fi plasate online de către fiecare companie, școală sau club sportiv, după consultarea catologului de produse, disponibil aici. De asemenea, comenzile pot fi plasate în fiecare magazin, iar pentru a facilita procesul de achiziție, în fiecare magazin Decathlon există un responsabil B2B, care va asigura suportul clienților pe parcursul întregului proces.

La nivel național, Decathlon reunește peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 27 de magazine, la care se adaugă platforma online decathlon.ro. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji. Decathlon comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produse fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii, pentru ciclism, triatlon, sporturi de echipă.

Sursa foto: Decathlon

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri